Запис Детальніше

Характер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів
Характер циркуляции инертного материала в вибропсевдозридженому слое при сушке пивных дрожжей
The nature of circulating inert material in vibropsevdozridzhenomu layer drying of brewer's yeast
 
Creator Якобчук, Р. Л.
Якобчук, Р. Л.
Yakobchuk, R.
Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л.
Yaroviy, V.
 
Subject Пивні дріжджі, інертний матеріал, вібропсевдозріджений шар.
Пивные дрожжи, инертный материал, вибропсевдосжиженный слой.
Brewer's yeast, inert material, vibro of pseudo liquefied a layer.
 
Description Наведено вплив режимів вібрації, характеру руху теплоносія та конфігураціі робочої камери на циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі при сушінні пивних дріжджів.
Приведены влияние режимов вибрации, характер движения теплоносителя и конфигурации рабочей камеры на циркуляции инертного материала в вибропсевдозридженому слое при сушке пивных дрожжей.
An impact vibration modes, character movement and configuration coolant chamber for circulation of inert material in vibropsevdozridzhenomu layer drying brewer's yeast.
 
Publisher Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості: Матеріали Міжнар. Наук.-практ. конф., Київ 10 – 11 квіт. 2012 р., Матеріали доп.: К.: НУХТ, 2012.
 
Date 2012-11-08T09:33:19Z
2012-11-08T09:33:19Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3569
 
Language uk_UK