Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів
Проблемы повышения качества сахара и расширение ассортимента продукции сахарных заводов Problems of improving the quality of sugar and expand its product refineries |
|
Creator |
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И. Shtangeeva, N. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. Ничик, О. В. Ничик, О. В. Nychyk, O. Носенко, В. Є. Носенко, В. Е. Nosenko, V. |
|
Subject |
інвертний сироп
клеровка жовтий цукор коагулянт якість асортимент продукції инвертный сироп клеровка желтый сахар коагулянт качество ассортимент продукции syrup brown sugar coagulant quality range of products |
|
Description |
Запропоновано підвищити якість цукру, очистивши клеровку жовтого цукру коагулянтом «Полвак». Розроблено технології нових видів продукції – інвертних сиропів з очищеної клеровки жовтого цукру. Наведено способи інтенсифікації процесів кислотного і ферментативного гідролізу цукрози.
Предложено повысить качество товарного сахара очистив клеровку желтого сахара коагулянтом «Полвак». Разработаны технологии новых видов продукции – инвертных сиропов из очищенной клеровки желтого сахара. Показаны спосбы интенсификации процессов кислотного и ферментативного гидролиза сахарозы. An increase quality sugar, yellow sugar cleanse klerovku coagulant "POLVAK." The technology of new products - syrup of purified klerovky yellow sugar. Are ways intensification of acid and enzymatic hydrolysis of sucrose. |
|
Date |
2012-11-09T09:36:06Z
2012-11-09T09:36:06Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Штангеєва, Н. І. Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Ничик, В. Є. Носенко // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 59-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3588 |
|
Language |
other
|
|