Запис Детальніше

Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів
Проблемы повышения качества сахара и расширение ассортимента продукции сахарных заводов
Problems of improving the quality of sugar and expand its product refineries
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
Ничик, О. В.
Ничик, О. В.
Nychyk, O.
Носенко, В. Є.
Носенко, В. Е.
Nosenko, V.
 
Subject інвертний сироп
клеровка
жовтий цукор
коагулянт
якість
асортимент продукції
инвертный сироп
клеровка
желтый сахар
коагулянт
качество
ассортимент продукции
syrup
brown sugar
coagulant
quality
range of products
 
Description Запропоновано підвищити якість цукру, очистивши клеровку жовтого цукру коагулянтом «Полвак». Розроблено технології нових видів продукції – інвертних сиропів з очищеної клеровки жовтого цукру. Наведено способи інтенсифікації процесів кислотного і ферментативного гідролізу цукрози.
Предложено повысить качество товарного сахара очистив клеровку желтого сахара коагулянтом «Полвак». Разработаны технологии новых видов продукции – инвертных сиропов из очищенной клеровки желтого сахара. Показаны спосбы интенсификации процессов кислотного и ферментативного гидролиза сахарозы.
An increase quality sugar, yellow sugar cleanse klerovku coagulant "POLVAK." The technology of new products - syrup of purified klerovky yellow sugar. Are ways intensification of acid and enzymatic hydrolysis of sucrose.
 
Date 2012-11-09T09:36:06Z
2012-11-09T09:36:06Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Штангеєва, Н. І. Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Ничик, В. Є. Носенко // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 59-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3588
 
Language other