Улучшение реологических свойств сахарных утфелей в процессе их уваривания путем введения извне водяного пара
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Улучшение реологических свойств сахарных утфелей в процессе их уваривания путем введения извне водяного пара
Поліпшення реологічних властивостей цукрових утфелів в процесі їх уварювання шляхом введення ззовні водяної пари Improvement of sugar's massecuite reological properties in time them cooking down with putting into from the outside a water pair |
|
Creator |
Бабко, Е. Н.
Бабко, Є. М. Babko, E. Погорелый, Т. М. Погорілий, Т. М. Pogorilyy, T. Мирончук, В. Г. Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. |
|
Subject |
Утфель, циркуляция, реология.
Утфель, циркуляція, реологія. Massecuite, circulation, rheology. |
|
Description |
На основе лабораторных и промышленных исследований по определению влияния введенного извне водяного пара на процесс уваривания сахарных растворов и утфелей, показан вес влияния водяного пара на процесс уваривания сахарных растворов и утфелей введенного извне, даны сравнительные характеристики по времени уваривания сахарных растворов и утфелей, численно обработаны реологические характеристики последнего (число Рейнольдса).На основі лабораторних і промислових досліджень по визначенню впливу введеного ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових розчинів і утфелів, показана вага впливу водяної пари на процес уварювання цукрових розчинів і утфелів введеної ззовні, дано порівняльні характеристики за часом уварювання цукрових розчинів і утфелів, чисельно оброблені реологічні характеристики останнього (число Рейнольдса).On the basis of laboratory and industrial researches on determination of influence the entered from the outside water pair on process cooking down of sugar solutions and massecuites, is shown weight of influence a water pair on process cooking down of sugar solutions and massecuites entered from the outside, comparative characteristics on time cooking down of sugar solutions and massecuites are given, are numerically processed reological of the characteristic of the latter (the number of Renolds).
|
|
Publisher |
Сахар Москва
|
|
Date |
2012-11-09T10:48:11Z
2012-11-09T10:48:11Z 1999 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3593
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 4;
|
|