Запис Детальніше

Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною
Экономия хмеля в пивоварении при замене доли солода сахаросодержащим сырьём
Savings of hops in brewing by replacing the share of the malt sugar-containing raw materials
 
Creator Мелетьєв, А. Є.
Проценко, Л. В.
Дерій, О. І.
Мелетьев, А. Е.
Проценко, Л. В.
Дерий, Е. И.
Meletev, A.
Protsenko, L. V.
Deriy, O.
 
Subject цукровмісні замінники солоду
мальтозна патока
глюкозно-фруктозні сиропи
величина хмельової гіркоти
поліфеноли хмелю
біологічна і колоїдна стійкість
сахаросодержащие заменители солода
мальтозная патока
глюкозно-фруктозные сиропы
величина хмелевой горечи
полифенолы хмеля
биологическая и коллоидная стойкость
sacchariferous substitutes of malt
molasses maltose
glucose-fructose syrups
size of hop bitterness
hop polyphenols
biological and colloidal firmness
 
Description Наведені результати впливу використання цукровмісних замінників солоду на якість сусла і готового пива, а також на біологічну і колоїдну стійкість пива.
Приведены результаты влияния использования сахаросодержащих заменителей солода на качество сусла и готового пива. Исследования показали, что применение сахаросодержащих заменителей приводит к уменьшению количества полифенолов и белков в сусле, что в свою очередь повышает коллоидную стойкость готового пива, а также величину хмелевой горечи.
The results of the influence of sugar-substitutes of malt on the quality of wort and beer. Studies have shown that the use of sugar-substitutes reduces the amount of polyphenols and proteins in the wort, which in turn increases the colloidal stability of the finished beer, as well as the amount of hop bitterness.
 
Date 2012-11-12T07:43:16Z
2012-11-12T07:43:16Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Мелетьєв, А. Є. Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій, Л. В. Проценко // "Харчова наука і технологія". - №3(12). - 2010. - С. 67.
УДК 663.41
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3599
 
Language uk_UK