Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною
Экономия хмеля в пивоварении при замене доли солода сахаросодержащим сырьём Savings of hops in brewing by replacing the share of the malt sugar-containing raw materials |
|
Creator |
Мелетьєв, А. Є.
Проценко, Л. В. Дерій, О. І. Мелетьев, А. Е. Проценко, Л. В. Дерий, Е. И. Meletev, A. Protsenko, L. V. Deriy, O. |
|
Subject |
цукровмісні замінники солоду
мальтозна патока глюкозно-фруктозні сиропи величина хмельової гіркоти поліфеноли хмелю біологічна і колоїдна стійкість сахаросодержащие заменители солода мальтозная патока глюкозно-фруктозные сиропы величина хмелевой горечи полифенолы хмеля биологическая и коллоидная стойкость sacchariferous substitutes of malt molasses maltose glucose-fructose syrups size of hop bitterness hop polyphenols biological and colloidal firmness |
|
Description |
Наведені результати впливу використання цукровмісних замінників солоду на якість сусла і готового пива, а також на біологічну і колоїдну стійкість пива. Приведены результаты влияния использования сахаросодержащих заменителей солода на качество сусла и готового пива. Исследования показали, что применение сахаросодержащих заменителей приводит к уменьшению количества полифенолов и белков в сусле, что в свою очередь повышает коллоидную стойкость готового пива, а также величину хмелевой горечи. The results of the influence of sugar-substitutes of malt on the quality of wort and beer. Studies have shown that the use of sugar-substitutes reduces the amount of polyphenols and proteins in the wort, which in turn increases the colloidal stability of the finished beer, as well as the amount of hop bitterness. |
|
Date |
2012-11-12T07:43:16Z
2012-11-12T07:43:16Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мелетьєв, А. Є. Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій, Л. В. Проценко // "Харчова наука і технологія". - №3(12). - 2010. - С. 67.
УДК 663.41 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3599 |
|
Language |
uk_UK
|
|