Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива
Исследование физико-химических свойств зерновых ингредиентов как структурообразователей в производстве мороженого Investigation the physicochemical properties of cereal ingredients as structures in the production of ice cream |
|
Creator |
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е. Polischuk, G. Мартич, В. В. Мартич, В. В. Martich, V. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
технологічні характеристики
технологические характеристики technological characteristics структуроутворення структурообразование structure зернові інгредієнти зерновые ингредиенты grain ingredients зародки пшениці зародыши пшеницы wheat germ морозиво мороженое ice cream |
|
Description |
Досліджено набухаємість, гідрофільність, вологозв’язувальну здатність та реологічні характеристики модельних систем на основі гідратованих зернових інгредієнтів. Визначено характер структуроутворення у цих системах порівняно з пшеничним борошном – традиційно використовуваним у виробництві морозива в якості стабілізатора. Встановлено високу технологічну ефективність зародків пшениці. Исследованы набухаемость, гидрофильность, влагосвязывающая способность и реологические характеристики модельных систем на основе гидратированных зерновых ингредиентов. Определен характер структурообразования в этих системах по сравнению с пшеничной мукой – традиционно используемой в производстве мороженого в качестве стабилизатора. Установлена высокая технологическая эффективность зародышей пшеницы. Nabuhayemist study, wetting, volohozvyazuvalnu ability and rheological characteristics of model systems based on hydrated grain ingredients. The character of structure formation in these systems compared with wheat flour - traditionally used in the production of ice cream as a stabilizer. The high technological efficiency of wheat germ.
|
|
Publisher |
Хранение и переработка зерна
|
|
Date |
2012-11-12T10:21:54Z
2012-11-12T10:21:54Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3617
|
|
Language |
uk_UK
|
|