Запис Детальніше

Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження фізико-хімічних властивостей зернових інгредієнтів як структуроутворювачів у виробництві морозива
Исследование физико-химических свойств зерновых ингредиентов как структурообразователей в производстве мороженого
Investigation the physicochemical properties of cereal ingredients as structures in the production of ice cream
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G.
Мартич, В. В.
Мартич, В. В.
Martich, V.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject технологічні характеристики
технологические характеристики
technological characteristics
структуроутворення
структурообразование
structure
зернові інгредієнти
зерновые ингредиенты
grain ingredients
зародки пшениці
зародыши пшеницы
wheat germ
морозиво
мороженое
ice cream
 
Description Досліджено набухаємість, гідрофільність, вологозв’язувальну здатність та реологічні характеристики модельних систем на основі гідратованих зернових інгредієнтів. Визначено характер структуроутворення у цих системах порівняно з пшеничним борошном – традиційно використовуваним у виробництві морозива в якості стабілізатора. Встановлено високу технологічну ефективність зародків пшениці. Исследованы набухаемость, гидрофильность, влагосвязывающая способность и реологические характеристики модельных систем на основе гидратированных зерновых ингредиентов. Определен характер структурообразования в этих системах по сравнению с пшеничной мукой – традиционно используемой в производстве мороженого в качестве стабилизатора. Установлена высокая технологическая эффективность зародышей пшеницы. Nabuhayemist study, wetting, volohozvyazuvalnu ability and rheological characteristics of model systems based on hydrated grain ingredients. The character of structure formation in these systems compared with wheat flour - traditionally used in the production of ice cream as a stabilizer. The high technological efficiency of wheat germ.
 
Publisher Хранение и переработка зерна
 
Date 2012-11-12T10:21:54Z
2012-11-12T10:21:54Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3617
 
Language uk_UK