Запис Детальніше

Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
Исследование отдельных реологических характеристик гидратированных зародышей пшеницы как стабилизаторов структуры мороженого
Research rheological characteristics of individual wheatgerm as hydrated structure of ice creams stabilizers
 
Creator Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G.
Мартич, В. В.
Мартич, В. В.
Martich, V.
Грабовська, О. В.
Грабовская, О. В.
Grabovska, O.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject реологічні характеристики
реологические характеристик
rheological properties
структуроутворення
структурообразование
structure
зародки пшениці
зародыши пшеницы
wheat germ
морозиво
мороженое
ice cream
 
Description Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно із пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження. Исследованы основные реологические характеристики суспензий зародышей пшеницы для формирования и стабилизации структуры мороженого с комбинированным составом сырья. Подтверждена технологическая эффективность применяемого зернового компонента по сравнению с пшеничной мукой как классическим стабилизатором растительного происхождения.The rheological characteristics of suspensions of wheat germ for the formation and stabilization of the structure of ice cream with a combined raw material composition. Proven technological efficacy of the grain component compared with wheat flour as the classical stabilizer plant.
 
Publisher Наука та інновації
 
Date 2012-11-12T10:19:12Z
2012-11-12T10:19:12Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3616
 
Language uk_UK