Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
Исследование отдельных реологических характеристик гидратированных зародышей пшеницы как стабилизаторов структуры мороженого Research rheological characteristics of individual wheatgerm as hydrated structure of ice creams stabilizers |
|
Creator |
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е. Polischuk, G. Мартич, В. В. Мартич, В. В. Martich, V. Грабовська, О. В. Грабовская, О. В. Grabovska, O. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
реологічні характеристики
реологические характеристик rheological properties структуроутворення структурообразование structure зародки пшениці зародыши пшеницы wheat germ морозиво мороженое ice cream |
|
Description |
Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно із пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження. Исследованы основные реологические характеристики суспензий зародышей пшеницы для формирования и стабилизации структуры мороженого с комбинированным составом сырья. Подтверждена технологическая эффективность применяемого зернового компонента по сравнению с пшеничной мукой как классическим стабилизатором растительного происхождения.The rheological characteristics of suspensions of wheat germ for the formation and stabilization of the structure of ice cream with a combined raw material composition. Proven technological efficacy of the grain component compared with wheat flour as the classical stabilizer plant.
|
|
Publisher |
Наука та інновації
|
|
Date |
2012-11-12T10:19:12Z
2012-11-12T10:19:12Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3616
|
|
Language |
uk_UK
|
|