Интенсификация ферментативного гидролиза сахарных растворов ультразвуком
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Интенсификация ферментативного гидролиза сахарных растворов ультразвуком
Інтенсифікація ферментативного гідролізу цукрових розчинів ультразвуком Intensification of enzymatic hydrolysis of sugar solutions by ultrasound |
|
Creator |
Ничик, О. В.
Ничик, О. В. Nychyk, O. Штангеева, Н. И. Штангеєва, Н. І. Shtangeeva, N. Носенко, В. Е. Носенко, В. Є. Nosenko, V. |
|
Subject |
ультразвук
инверсия интенсификация, желтый сахар ультразвук інверсія інтенсифікація жовтий цукор ultrasound inversion intensification brown sugar |
|
Description |
Работа посвящена изучению технологии производства инвертированных сиропов из желтых сахаров и ее интенсификация. Приведено сравнение содержания аминокислот, микро-и микроэлементов в желтом и белом сахаре. Обосновано применение ферментативного гидролиза сахарозы и потребность в интенсификации инверсии ультразвуком. Изучены параметры осуществления процесса, разработана математическая модель, описывающая зависимость степени инверсии от количества единиц активности фермента, продолжительности инверсии и продолжительности обработки ультразвуком.
Робота присвячена вивченню технології виробництва інвертованих сиропів з жовтих цукрів та її інтенсифікація. Наведено порівняння вмісту амінокислот , мікро- та мікроелементів у жовтому та білому цукрі. Обґрунтовано застосування ферментативного гідролізу цукрози та потребу в інтенсифікації інверсії ультразвуком. Вивчено параметри здійснення процесу, розроблено математичну модель, що описує залежність ступеню інверсії від кількості одиниць активності ферменту, тривалості інверсії та тривалості оброблення ультразвуком. This paper studies technology inverted syrups with yellow sugar and its intensification. Comparison of the amino acid content, micro and trace elements in yellow and white sugar. Application of enzymatic hydrolysis of sucrose and the need for intensified inversion ultrasound. Parameters studied implementation process, the mathematical model that describes the dependence of the degree of inversion of the number of units of enzyme activity, the length and duration of inversion processing ultrasound. |
|
Date |
2012-11-12T07:48:30Z
2012-11-12T07:48:30Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ничик О. В. / Интенсификация ферментативного гидролиза сахарных растворов ультразвуком / О. В. Ничик, Н. И. Штангеева, В. Е. Носенко // Сахар. - М., 2001. - №5. - С.15-17
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3600 |
|
Language |
other
|
|