Запис Детальніше

Дослідження вмісту ОМФ у цукрових гідролізатах при кислотному гідролізі цукрових розчинів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження вмісту ОМФ у цукрових гідролізатах при кислотному гідролізі цукрових розчинів
Исследование содержания ОМФ в сахарной гидролизата при кислотном гидролизе сахарных растворов
Research OMF content in sugar hydrolyzate during acid hydrolysis of sugar solutions
 
Creator Ничик, О. В.
Ничик, О. В.
Nychyk, O.
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
 
Subject оксиметилфурфурол
кислотный гидролиз
hydroxymethylfurfural
кислотний гідроліз
редукувальні речовини
редуцирующие вещества
acid hydrolysis
redukuvalni substance
 
Description Визначено оптимальні параметри кислотного гідролізу цукрових розчинів, при яких утворюється інверт з мінімальним вмістом токсичної речовини – оксиметилфурфуролу (ОМФ). Встановлено умови, за яких починається розклад редукувальних речовин і накопичення ОМФ.
Определены оптимальные параметры кислотного гидролиза сахарных растворов, при которых образуется инверт с минимальным содержанием токсического вещества - оксиметилфурфурола (ОМФ). Установлены условия, при которых начинается разложение редуцирующих веществ и накопление ОМФ.
The optimum parameters of acid hydrolysis of sugar solutions, in which the syrup is formed with a minimum content of toxic substances - hydroxymethylfurfural (OMF). The conditions under which the schedule begins redukuvalnyh substances and accumulation OMF.
 
Date 2012-11-12T07:52:40Z
2012-11-12T07:52:40Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Ничик, О. В. Дослідження вмісту ОМФ у цукрових гідролізатах при кислотному гідролізі цукрових розчинів / О. В. Ничик, Н. І. Штангеєва // Харчова промисловість. – 2003. - № 2 – С. 3–4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3601
 
Language other