Запис Детальніше

Технологія очищення клеровок жовтих цукрів для виробництва інвертного сиропу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія очищення клеровок жовтих цукрів для виробництва інвертного сиропу
Технология очистки клеровок желтых сахаров для производства инвертного сиропа
Purification technology solutions for the production of yellow sugar syrup
 
Creator Ничик, О. В.
Ничик, О. В.
Nychyk, O.
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
 
Subject Клеровка, очищення, ефект знебарвлення.
Клеровка, очистка, эффект обесцвечивания.
Brown sugar solution, cleaning, bleaching effect.
 
Description Пропонується спосіб очищення клеровок жовтих цукрів за допомогою моноамонійфосфату та перекису водню. Результати виконаних досліджень свідчать про перспективність запропонованого способу очищення клеровок жовтих цукрів. Максимальний ефект знебарвлення при цьому становить 53,7 %. Визначені оптимальні концентрації перекису водню та моно амонійфосфату, які сприятимуть досягненню максимального ефекту знебарвлення клеровок.
Предлагается способ очистки клеровок желтых сахаров с помощью моноаммонийфосфата и перекиси водорода. Результаты выполненных исследований свидетельствуют о перспективности предложенного способа очистки клеровок желтых сахаров. Максимальный эффект обесцвечивания при этом составляет 53,7%. Определены оптимальные концентрации перекиси водорода и моноамонийфосфата, способствующие достижению максимального эффекта обесцвечивания клеровок.
A method of cleaning klerovok yellow sugars using monoammonium phosphate and hydrogen peroxide. Results of the research show promise of the proposed method of purification klerovok yellow sugars. Maximum bleaching effect in this case is 53.7%. The optimal concentration of hydrogen peroxide and mono amoniyfosfatu that will help to achieve maximum effect klerovok discoloration.
 
Publisher Цукор України
 
Date 2012-11-12T08:47:59Z
2012-11-12T08:47:59Z
2001
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3604
 
Language other
 
Relation № 1-2 (21);