Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 1)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 1)
Спектр речовин, що формують смак і аромат пива (частина 1) Range of substances, forms the taste and aroma of beer (part 1) |
|
Creator |
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И. Hivrich, B. Роздобудько, Б. В. Роздобудько, Б. В. Rozdobudko, B. |
|
Subject |
смак пива
вкус пива beer flavor аромат сірковмісні сполуки діоксид сірки сірководень діметилсульфід аромат серосодержащие соединения диоксид серы сероводород диметилсульфид aroma sulfur compounds sulfur dioxide hydrogen sulfide dimetylsulfid |
|
Description |
На смак і аромат пива впливає дуже великий спектр як органічних, так і неорганічних сполук, в першу чергу речовини, що містять сірку. Одні з них є невід'ємною частиною нормального аромату пива, а інші, концентрації яких вище порогового відчуття, надають небажаний смак і аромат напою.
На вкус и аромат пива влияет очень большой спектр как органических, так и неорганических соединений, в первую очередь вещества содержащие серу. Одни из них являются неотъемлемой частью нормального аромата пива, а другие, концентрации которых выше порогового ощущения, придают нежелательный вкус и аромат напитку. The taste and aroma of beer affects a very large range of both organic and inorganic compounds, particularly substances containing sulfur. Some of them are an integral part of the normal flavor of beer, and the other, with concentrations above the threshold sensation, give unwanted flavor drink. |
|
Date |
2012-11-12T09:10:49Z
2012-11-12T09:10:49Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Хиврич, Б. И. Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 1) / Б. И. Хиврич, Б. В. Роздобудько // Напитки. Технологии и инновации — 2012 - №9. — С. 59-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3607 |
|
Language |
other
|
|