Запис Детальніше

Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 1)
Спектр речовин, що формують смак і аромат пива (частина 1)
Range of substances, forms the taste and aroma of beer (part 1)
 
Creator Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
Роздобудько, Б. В.
Роздобудько, Б. В.
Rozdobudko, B.
 
Subject смак пива
вкус пива
beer flavor
аромат
сірковмісні сполуки
діоксид сірки
сірководень
діметилсульфід
аромат
серосодержащие соединения
диоксид серы
сероводород
диметилсульфид
aroma
sulfur compounds
sulfur dioxide
hydrogen sulfide
dimetylsulfid
 
Description На смак і аромат пива впливає дуже великий спектр як органічних, так і неорганічних сполук, в першу чергу речовини, що містять сірку. Одні з них є невід'ємною частиною нормального аромату пива, а інші, концентрації яких вище порогового відчуття, надають небажаний смак і аромат напою.
На вкус и аромат пива влияет очень большой спектр как органических, так и неорганических соединений, в первую очередь вещества содержащие серу. Одни из них являются неотъемлемой частью нормального аромата пива, а другие, концентрации которых выше порогового ощущения, придают нежелательный вкус и аромат напитку.
The taste and aroma of beer affects a very large range of both organic and inorganic compounds, particularly substances containing sulfur. Some of them are an integral part of the normal flavor of beer, and the other, with concentrations above the threshold sensation, give unwanted flavor drink.
 
Date 2012-11-12T09:10:49Z
2012-11-12T09:10:49Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Хиврич, Б. И. Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 1) / Б. И. Хиврич, Б. В. Роздобудько // Напитки. Технологии и инновации — 2012 - №9. — С. 59-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3607
 
Language other