Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 2)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 2)
Спектр речовин, що формують смак і аромат пива (частина 2) Range of substances, forms the taste and aroma of beer (part 2) |
|
Creator |
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И. Hivrich, B. Роздобудько, Б. В. Роздобудько, Б. В. Rozdobudko, B. |
|
Subject |
пиво
пиво beer смак аромат вищі спирти альдегіди ефіри карбонільні сполуки вкус аромат высшие спирты альдегиды эфиры карбонильные соединения flavor aroma higher alcohols aldehydes esters carbonyl compounds |
|
Description |
У першій частині статті авторами було розглянуто вплив основних сірковмісних сполук на смак і аромат пива. У другій частині увага приділена вторинним продуктам бродіння, які є основою у формуванні сенсорного профілю пива. До них відносять вищі спирти, ефіри та карбонільні сполуки.
В первой части статьи авторами было рассмотрено влияние основных серосодержащих соединений на вкус и аромат пива. Во второй части внимание уделено вторичным продуктам брожения, которые являются основой в формировании сенсорного профиля пива. К ним относят высшие спирты, эфиры и карбонильные соединения. In the first part of the article the authors have examined the impact of major sulfur-containing compounds to the taste and aroma of beer. The second part of the attention paid to the by-products of fermentation, which is the basis in the formation of sensory profile of the beer. These include higher alcohols, esters and carbonyl compounds. |
|
Date |
2012-11-12T09:24:54Z
2012-11-12T09:24:54Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Хиврич, Б. И. Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 2) / Б. И. Хиврич, Б. В. Роздобудько // Напитки. Технологии и инновации — 2012. - №10. — С. 59-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3608 |
|
Language |
other
|
|