Запис Детальніше

Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 2)
Спектр речовин, що формують смак і аромат пива (частина 2)
Range of substances, forms the taste and aroma of beer (part 2)
 
Creator Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
Роздобудько, Б. В.
Роздобудько, Б. В.
Rozdobudko, B.
 
Subject пиво
пиво
beer
смак
аромат
вищі спирти
альдегіди
ефіри
карбонільні сполуки
вкус
аромат
высшие спирты
альдегиды
эфиры
карбонильные соединения
flavor
aroma
higher alcohols
aldehydes
esters
carbonyl compounds
 
Description У першій частині статті авторами було розглянуто вплив основних сірковмісних сполук на смак і аромат пива. У другій частині увага приділена вторинним продуктам бродіння, які є основою у формуванні сенсорного профілю пива. До них відносять вищі спирти, ефіри та карбонільні сполуки.
В первой части статьи авторами было рассмотрено влияние основных серосодержащих соединений на вкус и аромат пива. Во второй части внимание уделено вторичным продуктам брожения, которые являются основой в формировании сенсорного профиля пива. К ним относят высшие спирты, эфиры и карбонильные соединения.
In the first part of the article the authors have examined the impact of major sulfur-containing compounds to the taste and aroma of beer. The second part of the attention paid to the by-products of fermentation, which is the basis in the formation of sensory profile of the beer. These include higher alcohols, esters and carbonyl compounds.
 
Date 2012-11-12T09:24:54Z
2012-11-12T09:24:54Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Хиврич, Б. И. Спектр веществ, формирующих вкус и аромат пива (часть 2) / Б. И. Хиврич, Б. В. Роздобудько // Напитки. Технологии и инновации — 2012. - №10. — С. 59-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3608
 
Language other