Запис Детальніше

Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління
Реструктуризация предприятий пищевой промышленности как элемент системы антикризисного управления
Food industry enterprises restructurization as anti-crisis managementin system element
 
Creator Еш, С. М.
Эш, С. Н.
Esh, S.
 
Subject реструктуризація
реструктуризація
restructurization
антикризове управління
банкрутство
форми реструктуризації
антикризисное управление
банкрутство
формы реструктуризации
anti-crisis management
bankruptcy
forms of restructurization
 
Description У статті розглядається реструктуризація як елемент системи антикризового управління на підприємствах харчової промисловості, її форми, мета проведення.
В статье рассматривается реструктуризация как элемент системы антикризисного управления на предприятиях пищевой промышленности, ее формы, цель проведения.
The article considers food industry enterprisesys restructurization as anti-crisis management system element, its forms, objectives construction.
 
Date 2012-11-12T09:44:03Z
2012-11-12T09:44:03Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Еш, С. М. Реструктуризація підприємств харчової промисловості як елемент системи антикризового управління / С. М. Еш // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 21 (Економіка). - С. 48-50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3609
 
Language other