Запис Детальніше

Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості антикризового управління в підприємствах харчової промисловості
Особенности антикризисного управления в предприятиях пищевой промышленности
Peculiarities of anti-crisis process management in food industry enterprises activity
 
Creator Еш, С. М.
Эш, С. Н.
Esh, S.
 
Subject Антикризове управління, функції управління, банкрутство, реструктуризація.
Антикризисное управление, функции управления, банкротство, реструктуризация.
Anti-crisis management, process management, bankruptcy, restructurization.
 
Description У статті розглядаються методичні особливості реалізації основних функцій антикризового управління на підприємствах харчової промисловості.
В статье рассматриваются методические особенности реализации основных функций антикризисного управления на предприятиях пищевой промышленности.
The article considers the methodological peculiarities of the anti-crisis process management in food industry enterprises activity.
 
Date 2012-11-12T10:11:17Z
2012-11-12T10:11:17Z
2009
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3613
 
Language other