Запис Детальніше

Універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру
Универсальная модель многоступенчатой кристаллизации сахара
Universal model of multistep sugar crystallization
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
Гулий, І. С.
Гулый, И. С.
Gulyy, I.
 
Subject Багатоступенева кристалізація цукрози, універсальна модель, обчислювальний експеримент, доброякісність, рециркуляція витоків.
Многоступенчатая кристаллизация сахарозы, универсальная модель, вычислительный эксперимент, доброкачественность, рециркуляция оттеков.
Multi-stage crystallization of sucrose, a universal model, a computational experiment, purity, recycling liquor.
 
Description Розроблена універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру на основі теорії змішування компонентів. Модель дозволяє за допомогою персонального комп'ютера одержувати реальні характеристики продуктів кристалізації, давати оцінку впливу окремих вхідних факторів на показники роботи схем кристалізації цукру, моделювати роботу кристалізаційних відділень в залежності від реальних умов виробництва, а також гнучко та оперативно реагувати на можливі нестандартні виробничі ситуації.
Разработана универсальная модель многоступенчатой кристаллизации сахара на основе теории смешивания компонентов. Модель позволяет при помощи персонального компьютера получать реальные характеристики продуктов кристаллизации, давать оценку влияния отдельных исходных факторов на показатели работы схем кристаллизации сахара, моделировать работу кристаллизационных отделений в зависимости от реальных условий производства, а также гибко и оперативно реагировать на возможные нестандартные производственные ситуации.
Universal model of multistep sugar crystallization on the basis of the theory of mixing components is developed. Model allows throught the personal computer to receive the real characteristics of products of crystallization, to give an estimation of influence of the separate initial factors on parameters of work of the circuits of sugar crystallization, to simulate work of crystallization departments depending on real conditions of manufacture, and also flexibly and operativly to react to probable non-standard industrial situations.
 
Publisher Наукові праці УДУХТ
 
Date 2012-11-12T11:20:35Z
2012-11-12T11:20:35Z
1998
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3623
 
Language other
 
Relation №4;С. 64-65