Запис Детальніше

Сироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтами
Сывороточные напитки с влагосвязывающими ингредиентами
Whey drinks with viscosity ingredients
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
 
Subject сироватковий напій
сывороточный напиток
whey drink
пророщені злаки
пророщение злаки
germinated cereals
екструдат
экструдат
extrudate
в’язкість
вязкость
viscosity
ІЧ-спектроскопія
ИК-спектроскопия
IR-spectroscopy
зв’язана волога
связаная влага
bound moisture
 
Description В статті обгрунтовано актуальність та спосіб виробництва молоковмісного напою з інгредієнтами, які мають високу біологічну цінність та здатність до підвищення в’язкості. Особлива увага приділена механізму зміни вище вказаного показника при введенні до напоїв пророщених злаків. В статье обосновано актуальность и способ производства молокосоставляющего напитка с ингредиентами, имеющими высокую биологическую ценность и способность к повышению вязкости. Особенное внимание оказано механизму изменения выше указанного показателя при введении в напитки пророщенных злаков. In the article grounded actuality and method of production of milk-containing drink with ingredients which have a high biological value and ability to increase the viscosity index. The special attention is paid to the mechanism of change of the higher indicated index when introduction the germinated cereals to drinks.
 
Date 2012-11-12T12:00:29Z
2012-11-12T12:00:29Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Грек, О. В. Сироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтами / О. В. Грек, О. О. Красуля // Продовольча індустрія АПК. - 2012. – № 4. – С. 28-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3631
 
Language uk_UK