Сироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтами
Сывороточные напитки с влагосвязывающими ингредиентами Whey drinks with viscosity ingredients |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. |
|
Subject |
сироватковий напій
сывороточный напиток whey drink пророщені злаки пророщение злаки germinated cereals екструдат экструдат extrudate в’язкість вязкость viscosity ІЧ-спектроскопія ИК-спектроскопия IR-spectroscopy зв’язана волога связаная влага bound moisture |
|
Description |
В статті обгрунтовано актуальність та спосіб виробництва молоковмісного напою з інгредієнтами, які мають високу біологічну цінність та здатність до підвищення в’язкості. Особлива увага приділена механізму зміни вище вказаного показника при введенні до напоїв пророщених злаків. В статье обосновано актуальность и способ производства молокосоставляющего напитка с ингредиентами, имеющими высокую биологическую ценность и способность к повышению вязкости. Особенное внимание оказано механизму изменения выше указанного показателя при введении в напитки пророщенных злаков. In the article grounded actuality and method of production of milk-containing drink with ingredients which have a high biological value and ability to increase the viscosity index. The special attention is paid to the mechanism of change of the higher indicated index when introduction the germinated cereals to drinks.
|
|
Date |
2012-11-12T12:00:29Z
2012-11-12T12:00:29Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грек, О. В. Сироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтами / О. В. Грек, О. О. Красуля // Продовольча індустрія АПК. - 2012. – № 4. – С. 28-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3631 |
|
Language |
uk_UK
|
|