Запис Детальніше

Підвищення ефективності роботи продуктових відділень цукрових заводів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення ефективності роботи продуктових відділень цукрових заводів
Повышение эффективности работы продуктовых отделений сахарных заводов
Improve the efficiency of product department of sugar factories
 
Creator Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
 
Subject Багатоступенева кристалізація цукрози, універсальна модель, обчислювальний експеримент, доброякісність, схема з рециркуляцією, оптимізаційна модель.
Многоступенчатая кристаллизация сахарозы, универсальная модель, вычислительный эксперимент, доброкачественность, схема с рециркуляцией, оптимизационная модель.
Multi-stage crystallization of sucrose, a universal model, a computational experiment, purity, recycling scheme, optimization model.
 
Description На основі теорії змішування компонентів уточнено модель і розроблено комп’ютерну програму розрахунку і прогнозування кількісних та якісних показників роботи продуктового відділення цукрового заводу, що дає змогу за допомогою персонального комп’ютера залежно від змін характеристик початкових і проміжних продуктів прогнозувати та оперативно корегувати регламент роботи всього кристалізаційного відділення і його окремих ділянок. Це забезпечує раціональне ведення технологічного процесу з метою одержання товарного цукру стандартної якості за найменших енергетичних витрат.
На основании теории смешивания компонентов уточнена модель и разработана компьютерная программа расчета и прогнозирования количественных и качественных показателей работы продуктового отделения сахарного завода, которые позволяют при помощи персонального компьютера в зависимости от изменения характеристик исходных и промежуточных продуктов прогнозировать и оперативно корректировать регламент работы всего кристаллизационного отделения и его отдельных участков. Это обеспечивает рациональное ведение технологического процесса с целью получения товарного сахара стандартного качества при наименьших энергетических затратах.
Based on the theory of mixing refined model and a computer program for calculating and forecasting of quantitative and qualitative indicators of product department of a sugar factory, which allow using a personal computer, depending on the changes in the characteristics of initial and intermediate products anticipate and quickly adjust the rules of the entire department and its crystallization individual sites. This provides a sound management process in order to obtain commercial sugar of standard quality at the lowest energy cost.
 
Publisher Харчова промисловість
 
Date 2012-11-12T11:34:47Z
2012-11-12T11:34:47Z
2001
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3626
 
Language other
 
Relation № 1 (46);С. 72-74