Запис Детальніше

Збалансованість згущених молочних консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Збалансованість згущених молочних консервів
Сбалансированность сгущенных молочных консервов
The balance of condensed milk cans
 
Creator Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В.
Ryabokon, N.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Осьмак (Федченко), Т. Г.
Osmak (Fedchenko), T.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
 
Subject згущені молочні консерви з цукром
сгущенные молочные консервы с сахаром
condensed canned milk with sugar
плодово-ягідні сиропи
плодово-ягодные сиропы
fruit syrups
хроматографія
хроматография
chromatography
глікемічний індекс
гликемический индекс
glycemic index
глікемічне навантаження
гликемическая нагрузка
glycemic load
 
Description Методом рідинної хроматографії визначено вуглеводний склад згущених молочних консервів з цуром і плодово-ягідними сиропами. Враховуючи глікемічність розроблених продуктів, доведена доцільність часткової замінн молочної сировини на рослинну. Методом жидкостной хроматографии определен углеводный состав сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными сиропами. Учитывая гликемичность разработанных продуктов, доказана целесообразность частичной замены молочного сырья на растительное. The carbohydrate composition of condensed milk cans with sugar and fruit syrups was defined by the liquid chromatography method. Whereas hlikemichnist of developed products the feasibility of partial replacement of raw milk at the plant was proven.
 
Publisher Продовольча індустрія АПК
 
Date 2012-11-13T07:18:20Z
2012-11-13T07:18:20Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Рябоконь, Н. В. Збалансованість згущених молочних консервів / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. А. Савченко // Продовольча індустрія АПК. – 2012. - № 4. – С. 15 – 17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3640
 
Language uk_UK