Збалансованість згущених молочних консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Збалансованість згущених молочних консервів
Сбалансированность сгущенных молочных консервов The balance of condensed milk cans |
|
Creator |
Рябоконь, Н. В.
Рябоконь, Н. В. Ryabokon, N. Осьмак (Федченко), Т. Г. Осьмак (Федченко), Т. Г. Osmak (Fedchenko), T. Савченко, О. А. Савченко, А. А. Savchenko, O. |
|
Subject |
згущені молочні консерви з цукром
сгущенные молочные консервы с сахаром condensed canned milk with sugar плодово-ягідні сиропи плодово-ягодные сиропы fruit syrups хроматографія хроматография chromatography глікемічний індекс гликемический индекс glycemic index глікемічне навантаження гликемическая нагрузка glycemic load |
|
Description |
Методом рідинної хроматографії визначено вуглеводний склад згущених молочних консервів з цуром і плодово-ягідними сиропами. Враховуючи глікемічність розроблених продуктів, доведена доцільність часткової замінн молочної сировини на рослинну. Методом жидкостной хроматографии определен углеводный состав сгущенных молочных консервов с сахаром и плодово-ягодными сиропами. Учитывая гликемичность разработанных продуктов, доказана целесообразность частичной замены молочного сырья на растительное. The carbohydrate composition of condensed milk cans with sugar and fruit syrups was defined by the liquid chromatography method. Whereas hlikemichnist of developed products the feasibility of partial replacement of raw milk at the plant was proven.
|
|
Publisher |
Продовольча індустрія АПК
|
|
Date |
2012-11-13T07:18:20Z
2012-11-13T07:18:20Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рябоконь, Н. В. Збалансованість згущених молочних консервів / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. А. Савченко // Продовольча індустрія АПК. – 2012. - № 4. – С. 15 – 17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3640 |
|
Language |
uk_UK
|
|