Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів
Обоснование способа внесения пряностей в изготовление творожных изделий Justification of how to prepare the spices in making cheese products |
|
Creator |
Ющенко, Н. М.
Ющенко, Н. М. Yuschenko, N. Кузьмик, У. Г. Кузьмик, У. Г. Kuzmik, U. |
|
Subject |
прянощі
пряности spices екстракти прянощів экстракты пряностей spice extracts ефірна олія эфирные масла essential oils сиркові вироби творожные изделия cheese products |
|
Description |
Визначено кількісний вміст ефірних олій у сухих прянощах та їх екстрактах, отриманих при різних температурах. Доведено доцільність внесення прянощів у сухому вигляді. Определено количественное содержание эфирных масел в сухих пряностях и в их экстрактах, полученных при различных температурах. Доказана целесообразность внесения пряностей в сухом виде. The quantitative content of essential oils in the dry spices and their extracts obtained at different temperatures. The expediency of making spices in a dry form.
|
|
Date |
2012-11-13T07:17:47Z
2012-11-13T07:17:47Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ющенко, Н. М. Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Наука і бізнес – основа розвитку економіки : міжнародний науково-практичний форум. - 2012. - Секція № 3 : Інформаційні та високі технології.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3639 |
|
Language |
uk_UK
|
|