Запис Детальніше

Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів
Обоснование способа внесения пряностей в изготовление творожных изделий
Justification of how to prepare the spices in making cheese products
 
Creator Ющенко, Н. М.
Ющенко, Н. М.
Yuschenko, N.
Кузьмик, У. Г.
Кузьмик, У. Г.
Kuzmik, U.
 
Subject прянощі
пряности
spices
екстракти прянощів
экстракты пряностей
spice extracts
ефірна олія
эфирные масла
essential oils
сиркові вироби
творожные изделия
cheese products
 
Description Визначено кількісний вміст ефірних олій у сухих прянощах та їх екстрактах, отриманих при різних температурах. Доведено доцільність внесення прянощів у сухому вигляді. Определено количественное содержание эфирных масел в сухих пряностях и в их экстрактах, полученных при различных температурах. Доказана целесообразность внесения пряностей в сухом виде. The quantitative content of essential oils in the dry spices and their extracts obtained at different temperatures. The expediency of making spices in a dry form.
 
Date 2012-11-13T07:17:47Z
2012-11-13T07:17:47Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Ющенко, Н. М. Обґрунтування способу внесення прянощів при виробництві сиркових виробів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Наука і бізнес – основа розвитку економіки : міжнародний науково-практичний форум. - 2012. - Секція № 3 : Інформаційні та високі технології.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3639
 
Language uk_UK