Запис Детальніше

Спосіб варіння кристалізації цукрового утфелю останнього ступеня кристаллізації (Деклараційний патент на винахід № 44469)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб варіння кристалізації цукрового утфелю останнього ступеня кристаллізації (Деклараційний патент на винахід № 44469)
Способ варки кристаллизации сахарного утфеля последней ступени кристаллизации (Патент на изобретение № 44469)
The method of cooking the crystallization of sugar massecuite last stage of crystallization (Patent for invention № 44469)
 
Creator Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н.
Babko, E.
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Литвиновська, Л. О.
Литвиновская, Л. А.
Lytvynovska, L.
Литвиновський, О. П.
Литвиновский, А. П.
Lytvynovskyi, O.
 
Subject схема
схема
scheme
кристалізація
вакуум-апарат
кристаллизация
вакуум-аппарат
crystallization
 
Description Спосіб варіння і кристалізації цукрового утфелю останнього ступеня кристалізації включає уварювання утфелю в вакуум-апараті і кристалізацію його в перемішувачах-кристалізаторах з наступним його центрифугуванням. В кінці уварювання частина цукрового утфелю 10 - 30% з вакуум-апарата направляється на проміжне центрифугування, а решта цукрового утфелю, що залишається в вакуум-апараті продовжує уварюватись в типовому режимі. Отриманий під час проміжного центрифугування відтік направляється на уварювання утфелю останнього ступеня кристалізації в вакуум-апарат, з якого здійснюється часткове вивантаження утфелю для проміжного центрифугування.Предлагаемый способ варки и кристаллизации сахарного утфеля последней степени кристаллизации заключается в уварке утфеля в вакуум-аппарате и кристаллизации его в перемешивателях-кристаллизаторах с последующим центрифугированием. В конце уварки часть сахарного утфеля (10-30 %) поступает из вакуум-аппарата на промежуточное центрифугирование, а остальная часть сахарного утфеля, которая остается в вакуум-аппарате, продолжает увариваться в нормальном режиме. Продукт, полученный после промежуточного центрифугирования, направляется в вакуум-аппарат для уварки утфеля последней степени кристаллизации, из которого часть утфеля поступала на промежуточное центрифугирование.The proposed method for cooking sugar utfel at the final stage of crystallization involves cooking sugar utfel in a vacuum apparatus, and crystallization in mixer-crystallizers with the subsequent centrifugation. After cooking, a 10-30 % part of the sugar utfel is transferred for the intermediate centrifugation, and the remaining part is being cooked in the normal conditions. After the intermediate centrifugation, the produced product flow is transferred into the vacuum-apparatus for cooking sugar utfel of the final crystallization stage, from which the sugar utfel is partially discharged for the intermediate centrifugation.
 
Date 2012-11-14T09:23:19Z
2012-11-14T09:23:19Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Патент 44469 A, МПК 6C13F1/00 Спосіб варіння кристалізації цукрового утфелю останнього ступеня кристаллізації / Бабко Є. М., Мирончук В. Г., Литвиновська Л. О., Литвиновський О. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 2001042255 ; заявл. 05.04.2001 ; опубл. 15.02.2002. Бюл. № 2, 2002 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3675
 
Language uk_UK