Запис Детальніше

Поліпшення якості макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поліпшення якості макаронних виробів
Улучшение качества макаронных изделий
The quality improving of macaroni products
 
Creator Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject Ферментний препарат ліполітичної дії, якість макаронних виробів, хлібопекарське борошно, яєчні збагачувачі.
Ферментный препарат липолитического действия, качество макаронных изделий, хлебопекарная мука, яичные обогатители.
Lypolythic enzymatic additives, quality of macaroni products, wheat flour, egg improvers.
 
Description Показано позитивний ефект застосування
ферментного препарату ліполітичної дії Нупазиму на якість макаронних виробів, виготовлених з хлібопекарського борошна вищого сорту з різними технологічними властивостями та з яєчними збагачувачами. Встановлено дозування Нупазиму залежно від якості борошна. Показан положительный эффект применения ферментного препарата Нупазим на качество макаронных изделий из хлебопекарной муки высшего сорта с разными технологическими свойствами и с яичными обогатителями. Установлена дозировка Нупазима в зависимости орт качества муки. The positive effect of lypolythic enzymatic additives Noopazyme to the quality of macaroni products from wheat flour of premium class with different technological properties and with egg improver has been shown. The dose of Noopazyme depending of flour quality has been installed.
 
Publisher Харчова промисловість
 
Date 2012-11-14T07:33:09Z
2012-11-14T07:33:09Z
2004
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3662
 
Language uk_UK
 
Relation № 3;С. 85-86