Поліпшення якості макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поліпшення якості макаронних виробів
Улучшение качества макаронных изделий The quality improving of macaroni products |
|
Creator |
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П. Holikova (Yevseienko), T. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
Ферментний препарат ліполітичної дії, якість макаронних виробів, хлібопекарське борошно, яєчні збагачувачі.
Ферментный препарат липолитического действия, качество макаронных изделий, хлебопекарная мука, яичные обогатители. Lypolythic enzymatic additives, quality of macaroni products, wheat flour, egg improvers. |
|
Description |
Показано позитивний ефект застосування ферментного препарату ліполітичної дії Нупазиму на якість макаронних виробів, виготовлених з хлібопекарського борошна вищого сорту з різними технологічними властивостями та з яєчними збагачувачами. Встановлено дозування Нупазиму залежно від якості борошна. Показан положительный эффект применения ферментного препарата Нупазим на качество макаронных изделий из хлебопекарной муки высшего сорта с разными технологическими свойствами и с яичными обогатителями. Установлена дозировка Нупазима в зависимости орт качества муки. The positive effect of lypolythic enzymatic additives Noopazyme to the quality of macaroni products from wheat flour of premium class with different technological properties and with egg improver has been shown. The dose of Noopazyme depending of flour quality has been installed. |
|
Publisher |
Харчова промисловість
|
|
Date |
2012-11-14T07:33:09Z
2012-11-14T07:33:09Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3662
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 3;С. 85-86
|
|