Нові натуральні інгредієнти у технології морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові натуральні інгредієнти у технології морозива
Новые натуральные ингредиенты в технологии мороженого New natural ingredients in the technology of ice-cream |
|
Creator |
Гулак, О. В.
Гулак, Е. В. Gulak, O. |
|
Subject |
рослинні екстракти
растительные экстракты plant extracts морозиво з рослинними екстрактами мороженое с растительными экстрактами ice-cream with plant extracts біологічно цінні речовини биологически ценные вещества biologically valuable of substances |
|
Description |
В статті обґрунтовано перспективи використання рослинних екстрактів у технології виробництва морозива в якості смако-ароматичної натуральної добавки.Виготовлення морозива виключно на основі рослинної сировини та комбінування її з молочною основою дасть можливість суттєво заощаджувати ресурси дефіцитної тваринної сировини та збагачувати її біологічно цінними компонентами. В статье обоснованы перспективы использования растительных экстрактов в технологии производства мороженого в качестве вкусо-ароматической натуральной добавки. Изготовление мороженого исключительно на основе растительного сырья и комбинирования ее с молочной основой позволит существенно экономить ресурсы дефицитной животного сырья и обогащать ее биологически ценными компонентами. In the article the prospects of using plant extracts in the technology of ice-cream as flavored natural supplements. Making ice-crea mex clusively from plant material and combining it with a milk base will allow significantly saver sources care animal sand enrich its biologically valuable components.
|
|
Date |
2012-11-14T08:30:09Z
2012-11-14T08:30:09Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гулак, О. В. Нові натуральні інгредієнти у технології морозива / О. В. Гулак // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 3. - С. 32-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3672 |
|
Language |
uk_UK
|
|