Запис Детальніше

Нові натуральні інгредієнти у технології морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові натуральні інгредієнти у технології морозива
Новые натуральные ингредиенты в технологии мороженого
New natural ingredients in the technology of ice-cream
 
Creator Гулак, О. В.
Гулак, Е. В.
Gulak, O.
 
Subject рослинні екстракти
растительные экстракты
plant extracts
морозиво з рослинними екстрактами
мороженое с растительными экстрактами
ice-cream with plant extracts
біологічно цінні речовини
биологически ценные вещества
biologically valuable of substances
 
Description В статті обґрунтовано перспективи використання рослинних екстрактів у технології виробництва морозива в якості смако-ароматичної натуральної добавки.Виготовлення морозива виключно на основі рослинної сировини та комбінування її з молочною основою дасть можливість суттєво заощаджувати ресурси дефіцитної тваринної сировини та збагачувати її біологічно цінними компонентами. В статье обоснованы перспективы использования растительных экстрактов в технологии производства мороженого в качестве вкусо-ароматической натуральной добавки. Изготовление мороженого исключительно на основе растительного сырья и комбинирования ее с молочной основой позволит существенно экономить ресурсы дефицитной животного сырья и обогащать ее биологически ценными компонентами. In the article the prospects of using plant extracts in the technology of ice-cream as flavored natural supplements. Making ice-crea mex clusively from plant material and combining it with a milk base will allow significantly saver sources care animal sand enrich its biologically valuable components.
 
Date 2012-11-14T08:30:09Z
2012-11-14T08:30:09Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Гулак, О. В. Нові натуральні інгредієнти у технології морозива / О. В. Гулак // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 3. - С. 32-34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3672
 
Language uk_UK