Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення
Эффективность работы хлебопекарных печей и пути их совершенствования The effectiveness of baking ovens and ways to improve them |
|
Creator |
Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н. Babko, E. Ковальов, О. В. Ковалев, А. В. Kovalev, O. Бурлака, О. М. Бурлака, А. Н. Burlaka, O. Лементар, С. Ю. Лементарь, С. Ю. Lementar, S. |
|
Subject |
Режим, піч, нагрівання.
Режим, печь, нагрев. Mode, the oven, the heating. |
|
Description |
Проведений пошук шляхів зменшення енерговитрат при випіканні.Проведен поиск путей уменьшения энергозатрат при выпечке.Conducted search for ways to reduce energy consumption during baking.
|
|
Publisher |
Хлебопекарское и кондитерское дело
|
|
Date |
2012-11-14T12:16:10Z
2012-11-14T12:16:10Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3682
|
|
Relation |
;№4
|
|