Запис Детальніше

Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення
Эффективность работы хлебопекарных печей и пути их совершенствования
The effectiveness of baking ovens and ways to improve them
 
Creator Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н.
Babko, E.
Ковальов, О. В.
Ковалев, А. В.
Kovalev, O.
Бурлака, О. М.
Бурлака, А. Н.
Burlaka, O.
Лементар, С. Ю.
Лементарь, С. Ю.
Lementar, S.
 
Subject Режим, піч, нагрівання.
Режим, печь, нагрев.
Mode, the oven, the heating.
 
Description Проведений пошук шляхів зменшення енерговитрат при випіканні.Проведен поиск путей уменьшения энергозатрат при выпечке.Conducted search for ways to reduce energy consumption during baking.
 
Publisher Хлебопекарское и кондитерское дело
 
Date 2012-11-14T12:16:10Z
2012-11-14T12:16:10Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3682
 
Relation ;№4