Запис Детальніше

Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
Диспергирования жировой фазы при производстве молочно-овощного мороженого
Dispersing of fatty phase at the production of milk-vegetable ice-cream
 
Creator Згурський, А. В.
Згурский, А. В.
Zgurskiy, A.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Вовкодав, Н. І.
Вовкодав, Н. И.
Vovkodav, N.
Бреус, Н. М.
Бреус, Н. Н.
Breus, N.
 
Subject гарбуз
тыква
pumpkin
порошок з гарбуза
порошок из тыквы
pumpkin powder
пектинові речовини
пектиновые вещества
pectin's substances
стійкість емульсії
стойкость эмульсии
emulsion firmness
гомогенізація
гомогенизацыя
homogenization
 
Description Досліджено емульгуючу здатність пектиновмісної сировини в емульсіях прямого типу. Визначено рекомендовані режими та умови емульгування кокосової олії в обраних системах. Одержано інженерно-математичну базу для прогнозування ефективності процесу емульгування. Рекомендовані емульсії на основі овочевої сировини до застосування у виробництві морозива молочно-овочевого. Исследовано эмульгирующую способность пектиносодержащего сырья в эмульсиях прямого типа. Определены рекомендованные режимы и условия эмульгирования кокосового масла в избранных системах. Получено инженерно-математическую базу для прогнозирования эффективности процесса эмульгирования. Рекомендованы эмульсии на основе овощного сырья к применению в производстве молочно-овощного мороженого. An emulsifying ability of pektin raw material in direct type emulsions in investigated. Recommended emulsifying modes and terms of coconut butter in the select systems are determined. An engineering end mathematical basis for predicting the efficiency of emulsification is obtained. Emulsions for application in milk vegetable ice-cream production on the basis the basis of vegetable raw material are recommended.
 
Publisher Наука та інновації
 
Date 2012-11-15T08:18:58Z
2012-11-15T08:18:58Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Згурський, А. В. Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Н. І. Вовкодав, Н. М. Бреус // Наука та інновації. - 2012. - Т. 8, №4- С. 40-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
 
Language other