Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
Диспергирования жировой фазы при производстве молочно-овощного мороженого Dispersing of fatty phase at the production of milk-vegetable ice-cream |
|
Creator |
Згурський, А. В.
Згурский, А. В. Zgurskiy, A. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Вовкодав, Н. І. Вовкодав, Н. И. Vovkodav, N. Бреус, Н. М. Бреус, Н. Н. Breus, N. |
|
Subject |
гарбуз
тыква pumpkin порошок з гарбуза порошок из тыквы pumpkin powder пектинові речовини пектиновые вещества pectin's substances стійкість емульсії стойкость эмульсии emulsion firmness гомогенізація гомогенизацыя homogenization |
|
Description |
Досліджено емульгуючу здатність пектиновмісної сировини в емульсіях прямого типу. Визначено рекомендовані режими та умови емульгування кокосової олії в обраних системах. Одержано інженерно-математичну базу для прогнозування ефективності процесу емульгування. Рекомендовані емульсії на основі овочевої сировини до застосування у виробництві морозива молочно-овочевого. Исследовано эмульгирующую способность пектиносодержащего сырья в эмульсиях прямого типа. Определены рекомендованные режимы и условия эмульгирования кокосового масла в избранных системах. Получено инженерно-математическую базу для прогнозирования эффективности процесса эмульгирования. Рекомендованы эмульсии на основе овощного сырья к применению в производстве молочно-овощного мороженого. An emulsifying ability of pektin raw material in direct type emulsions in investigated. Recommended emulsifying modes and terms of coconut butter in the select systems are determined. An engineering end mathematical basis for predicting the efficiency of emulsification is obtained. Emulsions for application in milk vegetable ice-cream production on the basis the basis of vegetable raw material are recommended.
|
|
Publisher |
Наука та інновації
|
|
Date |
2012-11-15T08:18:58Z
2012-11-15T08:18:58Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Згурський, А. В. Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Н. І. Вовкодав, Н. М. Бреус // Наука та інновації. - 2012. - Т. 8, №4- С. 40-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690 |
|
Language |
other
|
|