Запис Детальніше

Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника
Определение оптимальных режимов процесса уваривания кондитерских масс с целью усовершенствования конструкции ротационного теплообменника
Determination of optimum conditions of the process of boiling confectionery masses in order to improve the design of rotary heat exchanger
 
Creator Вересоцький, Ю. І.
Бабко, Є. М.
Зуляк, О. С.
Вересоцкий, Ю. И.
Бабко, Е. Н.
Зуляк, А. С.
Veresotskiy, Y.
Babko, E.
Zulyak, O.
 
Subject кондитерська маса
кондитерская масса
confectionery mass
ротаційний теплообмінник
ніж-скребок
ротационный теплообменник
нож-скребок
rotary heat exchanger
knife-scraper
 
Description Визначено вплив геометричних форм робочих органів на рух маси в робочій камері під час процесу уварювання кондитерської маси в ротаційному теплообміннику. Установлено влияние геометрической формы рабочих органов на движение кондитерской массы в рабочей камере во время процесса уваривания в ротационном теплообменнике. The effect of the geometrical shape of knives-scrapers for confectionery mass movement in the chamber during the process of boiling in a rotary heat exchanger.
 
Date 2012-11-16T08:58:24Z
2012-11-16T08:58:24Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Вересоцький, Ю. І. Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, О. С. Зуляк // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнар. наук.- практ. конф., тези доп. - 10-11 квітня 2012 р. – С. 23-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3712
 
Language uk_UK