Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника
Определение оптимальных режимов процесса уваривания кондитерских масс с целью усовершенствования конструкции ротационного теплообменника Determination of optimum conditions of the process of boiling confectionery masses in order to improve the design of rotary heat exchanger |
|
Creator |
Вересоцький, Ю. І.
Бабко, Є. М. Зуляк, О. С. Вересоцкий, Ю. И. Бабко, Е. Н. Зуляк, А. С. Veresotskiy, Y. Babko, E. Zulyak, O. |
|
Subject |
кондитерська маса
кондитерская масса confectionery mass ротаційний теплообмінник ніж-скребок ротационный теплообменник нож-скребок rotary heat exchanger knife-scraper |
|
Description |
Визначено вплив геометричних форм робочих органів на рух маси в робочій камері під час процесу уварювання кондитерської маси в ротаційному теплообміннику. Установлено влияние геометрической формы рабочих органов на движение кондитерской массы в рабочей камере во время процесса уваривания в ротационном теплообменнике. The effect of the geometrical shape of knives-scrapers for confectionery mass movement in the chamber during the process of boiling in a rotary heat exchanger.
|
|
Date |
2012-11-16T08:58:24Z
2012-11-16T08:58:24Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вересоцький, Ю. І. Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, О. С. Зуляк // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнар. наук.- практ. конф., тези доп. - 10-11 квітня 2012 р. – С. 23-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3712 |
|
Language |
uk_UK
|
|