Запис Детальніше

Сучасний стан і перспективи розвитку хлібопекарської промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасний стан і перспективи розвитку хлібопекарської промисловості України
Cовременное состояние и перспективы развития хлебопекарной промышленности Украины
Modern condition and prospects of development of Ukrainian bakery industry
 
Creator Костюк, В. К.
Костюк, В. К.
Kostyuk, V.
Крайнюченко, О. Ф.
Крайнюченко, О. Ф.
Krainiuchenko, O.
Цишевський, В. Г.
Цышевский, В. Г.
Cishevskiy, V.
Репіч, Т. А.
Репич, Т. А.
Repich, T.
 
Subject хлібопекарсьа промисловість
хлебопекарская промышленность
industry
ефективність
попит
виробнича потужність
споживання
обсяги виробництва
інвестиції
эффективность
спрос
производственные мощности
потребление
производство
инвестиции
efficiency
demand
production
consumption
production
investment
 
Description В статті приведений аналіз сучасного стану хлібопекарської промисловості України. Відмічено, що стан виробництва хлібобулочних виробів характеризується різким спадом його за останні роки. Порівняно з 1990 р. у 2000 р. він становив майже 40 %. В основному цей спад зумовлений зниженням за цей період середньодушового споживання хлібобулочних виробів промислового виробництва. Зроблений висновок, що розвиток хлібопекарської галузі може здійснюватись під впливом таких чинників як: збереження рівнів виробництва та попиту на продукцію за станом, що були за останні роки, зростання попиту на продукцію завдяки знижен¬ню власного виробництва (домашнього хлібопечення) за умови поступового підвищення життєвого рівня. Зупинення спаду і поступове підвищення обсягів виробництва зумовлять необхідність значних інвестицій у хлібопекарську галузь. З поліпшенням економічної ситуації передбачається підвищення ролі небюджетних джерел фінансування інвестиційних процесів.
В статье приводится анализ нынешнего состояния хлебопекарной промышленности. Учитывая, что производство характеризуется резким спадом в течение последних лет, по сравнению с 1990 года, в 2000 году он составил около 40%. Это обусловлено главным образом снижением среднедушевого потребления хлебобулочных изделий. На основе этого – развитие хлебопекарной промышленности может быть обусловлено такими факторами, как поддержание уровня производства последних лет, рост спроса на продукцию, благодаря снижению собственного производства (дом пекарни) за счет постепенного увеличения уровня жизни. Остановить спад производства и постепенное его увеличение можна за счет значительных инвестиций в отрасль. С улучшением экономической ситуации ожидается повышение роли внебюджетных источников финансирования инвестиционных процессов.
The article includes an analysis of the present state of the baking industry. Given that production is characterized by a sharp downturn in recent years, as compared with 1990, in 2000, he was around 40%. This is mainly due to the decline in average per capita consumption of bakery products. On the basis of this is the development of the baking industry may be due to such factors as to maintain production levels in recent years, the growth in product demand, by reducing its own production (bakery House) by gradually increasing standards of living. Stop the decline in output and a gradual increase is due to significant investments in the industry. With the improvement of the economic situation is expected to increase the role of extrabudgetary sources of financing of investment processes.
 
Date 2012-11-19T11:23:51Z
2012-11-19T11:23:51Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Костюк, В. К. Сучасний стан і перспективи розвитку хлібопекарської промисловості України / В. К. Костюк, О. Ф. Крайнюченко, В. Г. Цишевський, Т. А. Репіч // Наукові праці НУХТ. - 2002. - № 11. - С. 93-94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3734
 
Language other