Запис Детальніше

Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв
Определение параметров пневматических и гидравлических систем пищевых производств
Defining the parameters of pneumatic and hydraulic systems of food production
 
Creator Sokolenko, A.
Соколенко, А. І.
Соколенко, А. И.
Piddubny, V.
Піддубний, В. А.
Поддубный, В. А.
Shevchenko, O.
Шевченко, О. Ю.
Шевченко, А. Ю.
Лензіон, С. В.
Лензион, С. В.
Lenzion, S.
Yakimchuk, M.
Якимчук, М. В.
Якимчук, Н. В.
 
Subject гідравлічні і пневматичні системи
кінематичні
геометричні і динамічні параметри
характеристики економічності
гидравлические и пневматические системы
кинематические
геометрические и динамические параметры
характеристики экономичности
hydraulic and pneumatic systems
kinematic
geometric and dynamic parameters
the characteristics of economy
 
Description В статті наведено інформацію щодо економічно доцільних параметрів експлуатації пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв.
В статье приведена информация касающаяся экономично целесообразных параметров эксплуатации пневматических и гидравлических систем пищевых производств.
The article provides information on commercially reasonable parameters of operation of pneumatic and hydraulic systems of food production.
 
Date 2012-11-20T12:12:57Z
2012-11-20T12:12:57Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Соколенко А. І. Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробницництв / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, С. В. Лензіон, М. В. Якимчук // Хранение и переработка зерна. - 2009. - №8. С.34-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3743
 
Language other