Determining reasonable parameters for the functional module of moldable foods batching
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Determining reasonable parameters for the functional module of moldable foods batching
Определение рациональных параметров функционального модуля дозирования пластичних пищевых продуктов Визначення раціональних параметрів функціонального модуля дозування пластичних харчових продуктів |
|
Creator |
Gavva, O. M.
Гавва, О. М. Гавва, А. Н. Tokarchuk, S. Токарчук, С. В. Токарчук, С. В. |
|
Subject |
пластична продукція
функціональний модуль поршневий дозатор насадка пластичная продукция функциональный модуль поршневой дозатор насадка moldable foods functional module piston batcher nozzle |
|
Description |
Проектування як технологічного, так і пакувального обладнання для харчових виробництв передбачає врахування всіх факторів які в тій чи іншій мірі впливають на його функціонування та обслуговування. Представлено методику науково обґрунтованого визначення параметрів функціонального модуля дозування і фасування пластичних продуктів у споживчу тару з врахуванням реологічних характеристик продукції, структури пристрою та режимів дозування і фасування.Проектирование как технологического, так и упаковочного оборудования для пищевых производств предполагает учет всех факторов в той или иной степени влияют на его функционирование и обслуживание. Представлена методика научно обоснованного определения параметров функционального модуля дозирования и фасовки пластических продуктов в потребительскую тару с учетом реологических характеристик продукции, структуры устройства и режимов дозирования и фасовки.Design of both process and packaging equipment for food production facilities requires taking consideration of all factors affecting its operation and maintenance one way or another.This article proposes a method for scientifically substantiated determination or parameters for the functional module of moldable foods batching and sealing into consumer packages, taking into account the rheological parameters of foods, device structure, and the batching and sealing modes.
|
|
Date |
2012-11-20T12:59:55Z
2012-11-20T12:59:55Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Gavva, O. Determination of rational parameters of function module dispensing plastic food / O. Gavva, S. Tokarchuk // Scientific Papers of the University (Bulgaria). - 2012. - T. 51. - Series 9.2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3748 |
|
Language |
other
|
|