Запис Детальніше

Determining reasonable parameters for the functional module of moldable foods batching

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Determining reasonable parameters for the functional module of moldable foods batching
Определение рациональных параметров функционального модуля дозирования пластичних пищевых продуктов
Визначення раціональних параметрів функціонального модуля дозування пластичних харчових продуктів
 
Creator Gavva, O. M.
Гавва, О. М.
Гавва, А. Н.
Tokarchuk, S.
Токарчук, С. В.
Токарчук, С. В.
 
Subject пластична продукція
функціональний модуль
поршневий дозатор
насадка
пластичная продукция
функциональный модуль
поршневой дозатор
насадка
moldable foods
functional module
piston batcher
nozzle
 
Description Проектування як технологічного, так і пакувального обладнання для харчових виробництв передбачає врахування всіх факторів які в тій чи іншій мірі впливають на його функціонування та обслуговування. Представлено методику науково обґрунтованого визначення параметрів функціонального модуля дозування і фасування пластичних продуктів у споживчу тару з врахуванням реологічних характеристик продукції, структури пристрою та режимів дозування і фасування.Проектирование как технологического, так и упаковочного оборудования для пищевых производств предполагает учет всех факторов в той или иной степени влияют на его функционирование и обслуживание. Представлена ​​методика научно обоснованного определения параметров функционального модуля дозирования и фасовки пластических продуктов в потребительскую тару с учетом реологических характеристик продукции, структуры устройства и режимов дозирования и фасовки.Design of both process and packaging equipment for food production facilities requires taking consideration of all factors affecting its operation and maintenance one way or another.This article proposes a method for scientifically substantiated determination or parameters for the functional module of moldable foods batching and sealing into consumer packages, taking into account the rheological parameters of foods, device structure, and the batching and sealing modes.
 
Date 2012-11-20T12:59:55Z
2012-11-20T12:59:55Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Gavva, O. Determination of rational parameters of function module dispensing plastic food / O. Gavva, S. Tokarchuk // Scientific Papers of the University (Bulgaria). - 2012. - T. 51. - Series 9.2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3748
 
Language other