Запис Детальніше

Современный уровень механизации труда на предприятиях Укрмакаронпрома

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Современный уровень механизации труда на предприятиях Укрмакаронпрома
Сучасний рівень механізації праці на підприємствах Укрмакаронпрому
The modern level of mechanization of labour Ukrmakaronprom
 
Creator Цышевский, В. Г.
Цишевський, В. Г.
Cishevskiy, V.
Костюк, В. К.
Костюк, В. К.
Kostyuk, V.
Гандзюк, М. П.
Гандзюк, М. П.
Gandzyuk, M.
 
Subject механізація виробництва
механизация производства
mechanization of production
машини
механізми
продуктивність праці
ефективність виробництва
ступінь механізації праці
машины
механизмы
производительность труда
эффективность производства
степень механизации труда
фондоотдача
machinery
labor productivity
production efficiency
degree of mechanization of labor
capital
 
Description Рассмотрены вопросы повышения уровня механизации труда на предприятиях макаронной промышленности. Проведенный анализ степени охвата механизированным трудом работников макаронной отрасли за период 1976-1982 г.г. В основном ручной труд (46-68%) имеет перевагуу вспомогательном производстве. Акцентировано внимание на выявлении резервов и возможностях повышения уровня механизации труда за счет внедрения машин и оборудования на рабочих местах, в основном это на вспомогательных производствах, прежде всего с преимуществом ручного труда. Розглянуто питання підвищення рівня механізації праціна підприємствах макаронної промисловості. Проведений аналіз ступеню охвату механізованою працею працівників макаронної галузі за період 1976-1982 р.р. В основному ручна праця (46-68%) має перевагуу допоміжному виробництві. Акцентована увага на виявленні резервів і можливостях підвищення рівня механізації праці за рахунок впровадження машин і обладнання на робочих місцях, в основному це на допоміжних виробництвах, насамперед з перевагою ручної праці. The question of increasing mechanization pratsina enterprises pasta industry. The analysis of the degree ohvatu mechanized labor workers macaroni industry for the period 1976-1982 years Basically manual labor (46-68%) has perevahuu ancillary industries. The attention is focused on identifying and possibilities of increasing mechanization of labor through the introduction of machinery and equipment in the workplace, mainly in auxiliary industries, especially with the advantage of manual labor.
 
Publisher ЦНИИТЭИПищепром
 
Date 2012-11-21T12:44:17Z
2012-11-21T12:44:17Z
1983
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3788
 
Language other