Современный уровень механизации труда на предприятиях Укрмакаронпрома
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Современный уровень механизации труда на предприятиях Укрмакаронпрома
Сучасний рівень механізації праці на підприємствах Укрмакаронпрому The modern level of mechanization of labour Ukrmakaronprom |
|
Creator |
Цышевский, В. Г.
Цишевський, В. Г. Cishevskiy, V. Костюк, В. К. Костюк, В. К. Kostyuk, V. Гандзюк, М. П. Гандзюк, М. П. Gandzyuk, M. |
|
Subject |
механізація виробництва
механизация производства mechanization of production машини механізми продуктивність праці ефективність виробництва ступінь механізації праці машины механизмы производительность труда эффективность производства степень механизации труда фондоотдача machinery labor productivity production efficiency degree of mechanization of labor capital |
|
Description |
Рассмотрены вопросы повышения уровня механизации труда на предприятиях макаронной промышленности. Проведенный анализ степени охвата механизированным трудом работников макаронной отрасли за период 1976-1982 г.г. В основном ручной труд (46-68%) имеет перевагуу вспомогательном производстве. Акцентировано внимание на выявлении резервов и возможностях повышения уровня механизации труда за счет внедрения машин и оборудования на рабочих местах, в основном это на вспомогательных производствах, прежде всего с преимуществом ручного труда. Розглянуто питання підвищення рівня механізації праціна підприємствах макаронної промисловості. Проведений аналіз ступеню охвату механізованою працею працівників макаронної галузі за період 1976-1982 р.р. В основному ручна праця (46-68%) має перевагуу допоміжному виробництві. Акцентована увага на виявленні резервів і можливостях підвищення рівня механізації праці за рахунок впровадження машин і обладнання на робочих місцях, в основному це на допоміжних виробництвах, насамперед з перевагою ручної праці. The question of increasing mechanization pratsina enterprises pasta industry. The analysis of the degree ohvatu mechanized labor workers macaroni industry for the period 1976-1982 years Basically manual labor (46-68%) has perevahuu ancillary industries. The attention is focused on identifying and possibilities of increasing mechanization of labor through the introduction of machinery and equipment in the workplace, mainly in auxiliary industries, especially with the advantage of manual labor.
|
|
Publisher |
ЦНИИТЭИПищепром
|
|
Date |
2012-11-21T12:44:17Z
2012-11-21T12:44:17Z 1983 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3788
|
|
Language |
other
|
|