Запис Детальніше

Исследование влияния концентрации производства на основные показатели эффективности в местной пищевой промышленности винницкой области

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование влияния концентрации производства на основные показатели эффективности в местной пищевой промышленности винницкой области
Дослідження впливу концентрації виробництва на основні показники ефективності в місцевій харчовій промисловостівінницької області
Research of influence of concentration on the key performance indicators in the local food processing industry of vinnytsia region
 
Creator Костюк, В. К.
Костюк, В. К.
Kostyuk, V.
 
Subject хлібопекарна промисловість
концентрація виробництва
основні фонди
добова потужність
эфективність
продуктивність праці
валова продукція
економічний эффект
собівартість
хлебопекарная промышленность
концентрация производства
основные фонды
суточная мощность
эффективность
производительность труда
валовая продукция
экономический эффект
себестоимость
food industry
concentration of production
capital assets
daily power эfektyvnist
labor productivity
gross output
economic effect
cost
 
Description Досліджено вплив концентрації виробництва на основні показники ефективності в місцевій харчовій промисловості Вінницької області. На прикладі хлібопекарських підприємств області досліджено, що групи підприємств з різною добовою потужністю , мають різну ефективність використання основних виробничих фондів, виробіток валової продукції на одного працюючого, внутрішні виробничі витрати. Обумовлено це технічним рівнем виробництва, рівнем механізації та автоматизації праці. Пропонується напрямок обґрунтованого посилення концентрації виробництва в даній галузі, що буде сприяти подальшому розвитку її технічної бази і підвищенню ефективності виробництва. Исследовано влияние концентрации производства на основные показатели эффективности в местной пищевой промышленности Винницкой области. На примере хлебопекарных предприятий области исследовано, что группы предприятий с различной суточной мощностью, имеют разную эффективность использования основных производственных фондов, выработка валовой продукции на одного работающего, внутренние производственные расходы. Обусловлено это техническим уровнем производства, уровнем механизации и автоматизации труда. Предлагается направление обоснованного усиление концентрации производства в данной отрасли будет способствовать дальнейшему развитию ее технической базы и повышению эффективности производства. The effect of concentration of production on key performance indicators in the local food industry Vinnytsia region. For example bakeries area of ​​research that groups of companies with different daily capacity, have a different efficiency of fixed assets, gross output per worker, domestic production costs. This is due to the technical level of production, the level of mechanization and automation of labor. A reasonable direction of increasing concentration in the industry, which will further develop its technical base and increase production efficiency.
 
Date 2012-11-21T12:54:25Z
2012-11-21T12:54:25Z
1982
 
Type Article
 
Identifier Костюк, В. К. Исследование влияния концентрации производства на основные показатели эффективности в местной пищевой промышленности винницкой области / В. К. Костюк // КТИПП. – 1982. - С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3789
 
Language other