Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування
Использование пищевых эмульсий из растительного сырья в технологиях продуктов питания Use of food emulsions out of plant material in food technology |
|
Creator |
Кочерга, В. І.
Кочерга, В. И. Kocherga, V. |
|
Subject |
емульсія
емульгатор метилцелюлоза натрій-карбоксиметилцелюлоза соус эмульсия эмульгатор метилцеллюлоза натрий-карбоксиметилцеллюлоза соус emulsion emulsifiers methylcellulose sodium carboxymethyl cellulose sauce |
|
Description |
Стаття присвячена перспективності використання емульсій та емульгаторів у технологіях харчової продукції. Представлено результати експериментальних досліджень використання метилцелюлози та натрій-карбоксиметилцелюлози у технології соусів для ресторанного господарства. Статья посвящена перспективности использования эмульсий и эмульгаторов в технологиях пищевой продукции. Представлены результаты экспериментальных исследований использования метилцеллюлозы и натрий-карбоксиметилцеллюлозы в технологии соусов для ресторанного хозяйства. Article is devoted to the prospects of using emulsions and emulsifiers in food technology. The results of experimental studies using methylcellulose and sodium carboxymethyl cellulose in technology of sauces for restaurants are presented. |
|
Date |
2012-11-22T11:21:28Z
2012-11-22T11:21:28Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кочерга, В. І. Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування / В. І. Кочерга // Товари і ринки. - 2006. - № 1. – С. 78-83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3809 |
|
Language |
uk_UK
|
|