Запис Детальніше

Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування
Использование пищевых эмульсий из растительного сырья в технологиях продуктов питания
Use of food emulsions out of plant material in food technology
 
Creator Кочерга, В. І.
Кочерга, В. И.
Kocherga, V.
 
Subject емульсія
емульгатор
метилцелюлоза
натрій-карбоксиметилцелюлоза
соус
эмульсия
эмульгатор
метилцеллюлоза
натрий-карбоксиметилцеллюлоза
соус
emulsion
emulsifiers
methylcellulose
sodium carboxymethyl cellulose
sauce
 
Description Стаття присвячена перспективності використання емульсій та емульгаторів у технологіях харчової продукції. Представлено результати експериментальних досліджень використання метилцелюлози та натрій-карбоксиметилцелюлози у технології соусів для ресторанного господарства.
Статья посвящена перспективности использования эмульсий и эмульгаторов в технологиях пищевой продукции. Представлены результаты экспериментальных исследований использования метилцеллюлозы и натрий-карбоксиметилцеллюлозы в технологии соусов для ресторанного хозяйства.
Article is devoted to the prospects of using emulsions and emulsifiers in food technology. The results of experimental studies using methylcellulose and sodium carboxymethyl cellulose in technology of sauces for restaurants are presented.
 
Date 2012-11-22T11:21:28Z
2012-11-22T11:21:28Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Кочерга, В. І. Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування / В. І. Кочерга // Товари і ринки. - 2006. - № 1. – С. 78-83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3809
 
Language uk_UK