Запис Детальніше

Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі і лактулозі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі і лактулозі
Исследование процесса выпечки маффинов на сахарозе (сахаре белом кристаллическом), фруктозе и лактулозой
Investigation of muffin baking with using sucrose (white sugar crystal), fructose and lactulose
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Лазоренко, Н. П.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
 
Subject маффін
маффин
muffin
лактулоза
коефіцієнт яскравості
кінетика прогріву
тепломасоперенос
лактулоза
коэффициент яркости
кинетика прогрева
тепломассоперенос
lactulose
brightness ratio
kinetic heating
heat and mass transfer
 
Description Розглянуто процес випікання маффінів на різних цукрах, визначено оптимальні умови випікання маффінів, досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів маффінів на сахарозі і фруктозі, визначено ріст заготовки в процесі випікання.

Рассмотрен процесс выпечки маффинов на различных сахарах, определены оптимальные условия выпекания маффинов, исследовано кинетику изменения температуры центральных и верхних шаров маффинов на сахарозе и фруктозе, определено рост заготовки в процессе выпечки.

The process of baking of maffiniv is considered on different cukrozaminnikakh, certainly optimum terms of baking of maffiniv, investigational kinetics of change of temperature of central and superficial layers of maffiniv on sugar and fructose, certainly growth of purveyance in the process of baking.
 
Date 2012-11-22T11:20:30Z
2012-11-22T11:20:30Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі і лактулозі / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - № 1 (15). - С. 414-422.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3808
 
Language uk_UK