Запис Детальніше

Розробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба
Разработка аналитической модели процесса тепломассопереноса в тестовой заготовке при выпечке хлеба
Development of analytical models of the process of heat and mass transfer in the test piece during the baking of bread
 
Creator Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В.
Shtefan, E.
Михайлов, О. В.
Михайлов, А. В.
Mihaylov, A.
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
 
Subject випікання хліба
выпечка хлеба
bread baking
інформаційна технологія проектування
информационная технология проектирования
information technologies of designing
математична модель
математическая модель
mathematical simulation
 
Description Розглянута проблема створення математичної моделі тепломасообмінних процесів при випіканні хлібних виробів. Представлена аналітична частина математичної моделі (аналітична модель). Математична модель орієнтована на використання сучасних комп'ютерних технологій. Рассмотрена проблема создания математической модели тепломассообменных процессов при выпечке хлебных изделий. Представлена аналитическая часть математической модели (аналитическая модель). Математическая модель ориентирована на использование современных компьютерных технологий. The problem of designing of the mathematical model of heat-mass transfer processes in bread baking is considered. The submitted analytical part of mathematical model (analytical model) is submitted. The mathematical model is focused on the modern computer technologies using.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-11-22T11:10:35Z
2012-11-22T11:10:35Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Аналітична модель процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3807
 
Language uk_UK