Запис Детальніше

Питание для всех

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Питание для всех
Харчування для всіх
Nutrition for everyone
 
Creator Кочерга, О. І.
Кочерга, А. И.
Kocherha, O.
Ковтуненко, Л. Я.
Ковтуненко, Л. Я.
Kovtunenko, L.
Кочерга (Єгорова), В. І.
Кочерга (Егорова), В. И.
Kocherha (Yehorova), V.
Квітницький, М. Є.
Квитницкий, М. Е.
Kvitnytskyi, M.
 
Subject раціональне харчування
фізіологічна потреба
харчова цінність
страва
рациональное питание
физиологическая потребность
пищевая ценность
блюдо
rational nutrition
physiological need
nutritional value
dish
 
Description Головна тема книги – культура харчування. У популярній формі викладаються основи раціонального харчування, організованого з урахуванням фізіологічних потреб людини, харчової цінності продуктів, кількості і якості їжі в залежності від статі, віку, роду занять і т. д.
Главная тема книги — культура питания. В популярной форме излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, количества и качества пищи в зависимости от пола, возраста, рода занятий и т. д.
Main theme of the book is the culture of food. The basis of a rational nutrition organized with the physiological needs, nutritional, quality and quantity of food, depending on gender, age, occupation sets out in a popular form.
 
Date 2012-11-26T07:57:10Z
2012-11-26T07:57:10Z
1986
 
Type Book
 
Identifier Питание для всех / А. И. Кочерга, Л . Я. Ковтуненко, В. И. Егорова, М. Е. Квитницкпй. — 6-е изд. — К. : Реклама. - 1986.— 304 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3848
 
Language other