Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів
Исследование влияния тепловой обработки на качество грибов и грибных полуфабрикатов Investigation of the effect of heat treat-ment on the quality of mushrooms and mushroom semis |
|
Creator |
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. |
|
Subject |
харчові продукти
пищевые продукты food products їстівні гриби вуглеводи крохмаль съедобные грибы углеводы крахмал edible mushrooms carbohydrates starch |
|
Description |
Обґрунтовано вплив теплової обробки на біохімічні зміни їстівних грибів. Експериментально визначений оптимальний режим теплової обробки грибів і грибних напівфабрикатів. Обосновано влияние тепловой обработки на биохимические изменения съедобных грибов. Экспериментально определено оптимальный режим тепловой обработки грибов и грибных полуфабрикатов. The optimum parameters of thermal treatment of mushrooms are set. The chemical and biochemical changes of mushrooms components during thermal treatment were investigated.
|
|
Date |
2012-11-26T07:57:44Z
2012-11-26T07:57:44Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Зінченко, І. М. Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко// Харчова наука і технологія. – 2009. – № 2 (7). – С. 47–49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3849 |
|
Language |
uk_UK
|
|