Запис Детальніше

Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів
Исследование влияния тепловой обработки на качество грибов и грибных полуфабрикатов
Investigation of the effect of heat treat-ment on the quality of mushrooms and mushroom semis
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
 
Subject харчові продукти
пищевые продукты
food products
їстівні гриби
вуглеводи
крохмаль
съедобные грибы
углеводы
крахмал
edible mushrooms
carbohydrates
starch
 
Description Обґрунтовано вплив теплової обробки на біохімічні зміни їстівних грибів. Експериментально визначений оптимальний режим теплової обробки грибів і грибних напівфабрикатів. Обосновано влияние тепловой обработки на биохимические изменения съедобных грибов. Экспериментально определено оптимальный режим тепловой обработки грибов и грибных полуфабрикатов. The optimum parameters of thermal treatment of mushrooms are set. The chemical and biochemical changes of mushrooms components during thermal treatment were investigated.
 
Date 2012-11-26T07:57:44Z
2012-11-26T07:57:44Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Зінченко, І. М. Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко// Харчова наука і технологія. – 2009. – № 2 (7). – С. 47–49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3849
 
Language uk_UK