Запис Детальніше

Дослідження тепломасообмінних процесів, що відбуваються при випіканні кексу на лактитолі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження тепломасообмінних процесів, що відбуваються при випіканні кексу на лактитолі
Исследование тепломассообменных процессов, происходящих при выпечке кекса на лактитоле
Investigation of heat and mass processes occurring during baking cake on laktytoli
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Лазоренко, Н. П.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
 
Subject Цукрозамінник лактитол, пребіотик, кекс, кінетика та динаміка тепломасообмінних процесів.
Сахарозаменитель лактитол, пребиотик, кекс, кинетика и динамика тепломассообменных процессов.
Laktitol sweetener, prebiotic, cake, kinetics and dynamics heat and mass.
 
Description В статті розглянуто вплив цукрозамінника лактитолу на кінетику та динаміку тепломасообмінних процесів, які відбуваються під час термообробки кексів. Визначено оптимальні параметри ведення технологічного процесу випікання кексів. Досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів кексів на цукрі білому та лактитолі, визначено ріст заготовки в процесі випікання.

В статье рассмотрено влияние сахарозаменителя лактитола на кинетику и динамику тепломассообменных процессов, происходящих при термообработке кексов. Определены оптимальные параметры ведения технологического процесса выпечки кексов. Исследована кинетика изменения температуры центральных и поверхностных слоев кексов на сахаре белом и лактитоле, определено рост заготовки в процессе выпечки.

The paper considers the impact of sweeteners laktitol on the kinetics and dynamics of heat and mass processes that occur during the heat treatment cakes. The optimum parameters of the technological process of baking cakes. The kinetics of change in temperature of the central and surface layers of cakes on sugar and laktitol, defined growth cakes during baking.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-11-26T08:00:40Z
2012-11-26T08:00:40Z
2008
 
Type Animation
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3852
 
Language uk_UK
 
Relation № 9(46);С. 21-23