Запис Детальніше

Знадобиться лактулоза при виробництві кексів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
Понадобится лактулоза при производстве кексов
Lactulose in the production of cakes
 
Creator Лазоренко, Н. П.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
 
Subject Лактулоза, пребіотик, дисбактеріоз, структурно-механічні показники тіста, кекс.
Лактулоза, пребиотик, дисбактериоз, структурно-механические показатели теста, кекс.
Lactulose, prebiotic, dysbiosis, structural and mechanical properties of dough, cake.
 
Description В статті розглянуто доцільність використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Досліджено вплив концентрату лактулози «Лар» на структурно-механічні і органолептичні показники тіста і готових кексів. Визначено раціональне дозування лактулози при виробництві кексів.
В статье рассмотрено целесообразность использования пребиотика лактулозы при производстве кексов. Исследовано влияние концентрата лактулозы «Лар» на структурно-механические и органолептические показатели теста кексов и готовых изделий. Определено рациональное дозирование лактулозы при производстве кексов.
The paper considers the feasibility of using prebiotics lactulose in the production of cakes. The influence of lactulose concentrate "Lar" on structural and mechanical and organoleptic test and cakes. The rational dosage lactulose in the production of cakes.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-11-26T07:59:50Z
2012-11-26T07:59:50Z
2009
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3851
 
Language uk_UK
 
Relation № 06 (55);С. 40-41