Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
Понадобится лактулоза при производстве кексов Lactulose in the production of cakes |
|
Creator |
Лазоренко, Н. П.
Лазоренко, Н. П. Lazorenko, N. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. |
|
Subject |
Лактулоза, пребіотик, дисбактеріоз, структурно-механічні показники тіста, кекс.
Лактулоза, пребиотик, дисбактериоз, структурно-механические показатели теста, кекс. Lactulose, prebiotic, dysbiosis, structural and mechanical properties of dough, cake. |
|
Description |
В статті розглянуто доцільність використання пребіотика лактулози при виробництві кексів. Досліджено вплив концентрату лактулози «Лар» на структурно-механічні і органолептичні показники тіста і готових кексів. Визначено раціональне дозування лактулози при виробництві кексів. В статье рассмотрено целесообразность использования пребиотика лактулозы при производстве кексов. Исследовано влияние концентрата лактулозы «Лар» на структурно-механические и органолептические показатели теста кексов и готовых изделий. Определено рациональное дозирование лактулозы при производстве кексов. The paper considers the feasibility of using prebiotics lactulose in the production of cakes. The influence of lactulose concentrate "Lar" on structural and mechanical and organoleptic test and cakes. The rational dosage lactulose in the production of cakes. |
|
Publisher |
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
|
|
Date |
2012-11-26T07:59:50Z
2012-11-26T07:59:50Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3851
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 06 (55);С. 40-41
|
|