Запис Детальніше

Вплив лактитолу на тепломасообмінні процеси в технології борошняних кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив лактитолу на тепломасообмінні процеси в технології борошняних кондитерських виробів
Влияние лактитола на тепломасообменные процесы в технологии мучных кондитерских изделии
Effect laktitol on heat and mass processes in technology of pastry products
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Яременко, О. М.
Яременко, Е. Н.
Yaremenko, O.
Лазоренко, Н. П.
Лазоренко, Н. П.
Lazorenko, N.
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
 
Subject лактитол
борошняні кондитерські вироби
вільна та зв’язана волога
кінетика прогріву
щільність тіста
лактитол
мучные кондитерские изделия
свободная и связанная влага
кинетика прогрева
плотность теста
laktitol
pastry
free and bound moisture
heating kinetics
density test
 
Description Досліджено вплив фізико-хімічних властивостей лактитолу на тепломасообмінні процеси під час термооброблення борошняних кондитерських виробів. Визначено вплив лактитолу на форми зв’язку вологи у тістових масах пряників, печива, бісквітів, кексів. Досліджено вплив лактитолу на кінетику прогріву тістових заготовок. Визначено щільність тіста борошняних кондитерських виробів на лактитолі.

Исследовано влияние физико-химических свойств лактитола на тепломассообменные процессы при термообработке мучных кондитерских изделий. Определено влияние лактитола на формы связи влаги в тестовых массах пряников, печенья, бисквитов, кексов. Исследовано влияние лактитола на кинетику прогрева тестовых заготовок. Определена плотность теста мучных кондитерских изделий на лактитоле.

The influence of physicochemical properties laktitol on heat and mass during heat treatment pastry products. The influence of the forms of communication laktitol moisture in the dough masses cakes, cookies. The effect on the kinetics laktitol warm dough preparations. Determined the density of dough pastry products for laktitol.
 
Date 2012-11-26T07:59:12Z
2012-11-26T07:59:12Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Вплив лактитолу на тепломасообмінні процеси в технології борошняних кондитерських виробів / А. М. Дорохович, О. М. Яременко, Н. А. Лазаренко, В. В. Дохович // Наукові праці ОНАХТ. - 2006. - Вип. 29, Т. 2. – С. 170-174.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3850
 
Language uk_UK