Вплив лактитолу на тепломасообмінні процеси в технології борошняних кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив лактитолу на тепломасообмінні процеси в технології борошняних кондитерських виробів
Влияние лактитола на тепломасообменные процесы в технологии мучных кондитерских изделии Effect laktitol on heat and mass processes in technology of pastry products |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Яременко, О. М. Яременко, Е. Н. Yaremenko, O. Лазоренко, Н. П. Лазоренко, Н. П. Lazorenko, N. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Dorohovich, V. |
|
Subject |
лактитол
борошняні кондитерські вироби вільна та зв’язана волога кінетика прогріву щільність тіста лактитол мучные кондитерские изделия свободная и связанная влага кинетика прогрева плотность теста laktitol pastry free and bound moisture heating kinetics density test |
|
Description |
Досліджено вплив фізико-хімічних властивостей лактитолу на тепломасообмінні процеси під час термооброблення борошняних кондитерських виробів. Визначено вплив лактитолу на форми зв’язку вологи у тістових масах пряників, печива, бісквітів, кексів. Досліджено вплив лактитолу на кінетику прогріву тістових заготовок. Визначено щільність тіста борошняних кондитерських виробів на лактитолі. Исследовано влияние физико-химических свойств лактитола на тепломассообменные процессы при термообработке мучных кондитерских изделий. Определено влияние лактитола на формы связи влаги в тестовых массах пряников, печенья, бисквитов, кексов. Исследовано влияние лактитола на кинетику прогрева тестовых заготовок. Определена плотность теста мучных кондитерских изделий на лактитоле. The influence of physicochemical properties laktitol on heat and mass during heat treatment pastry products. The influence of the forms of communication laktitol moisture in the dough masses cakes, cookies. The effect on the kinetics laktitol warm dough preparations. Determined the density of dough pastry products for laktitol. |
|
Date |
2012-11-26T07:59:12Z
2012-11-26T07:59:12Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Вплив лактитолу на тепломасообмінні процеси в технології борошняних кондитерських виробів / А. М. Дорохович, О. М. Яременко, Н. А. Лазаренко, В. В. Дохович // Наукові праці ОНАХТ. - 2006. - Вип. 29, Т. 2. – С. 170-174.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3850 |
|
Language |
uk_UK
|
|