Запис Детальніше

Влияние добавок гипса и мела на химический склад воды для затирания

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние добавок гипса и мела на химический склад воды для затирания
Вплив добавок гіпсу та крейди на хімічний склад води для затирання
Effect of gypsum and chalk on water chemistry for mashing
 
Creator Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Сугулова, Н. П.
Сугулова, Н. П.
Sugulova, N.
Линник, Т. Н.
Лінник, Т. Н.
Linnik, T.
Соколова, Е. Г.
Соколова, Е. Г.
Sokolova, E.
 
Subject затор
мел
гипс
амилази
затір
крейда
гіпс
амілази
jam
mel
gypsum
amylase
 
Description Добавление в затор мела повышает рН воды, в то время как гипс повышает содержание ионов кальция за счет чего повышается активность амилаз.
Додавання в затір крейди підвищує рН води, в той час як гіпс підвищує вміст іонів кальцію за рахунок чого підвищується активність амілаз.
Addition of congestion chalk povыshaet pH of water in a while kak povыshaet gypsum content of calcium ions at the expense cheho povыshaetsya amylase activity.
 
Date 2012-11-26T08:57:53Z
2012-11-26T08:57:53Z
1980
 
Type Article
 
Identifier Кошевая, В. Н. Влияние добавок гипса и мела на химический склад воды для затирания / В. Н. Кошевая, Н. О. Ємельянова, Н. П. Сугулова, Т. Н. Линник, Е. Г. Соколова // Пищевая промышленность. - 1980. - № 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3857
 
Language other