Влияние добавок гипса и мела на химический склад воды для затирания
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние добавок гипса и мела на химический склад воды для затирания
Вплив добавок гіпсу та крейди на хімічний склад води для затирання Effect of gypsum and chalk on water chemistry for mashing |
|
Creator |
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М. Koshova, V. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Сугулова, Н. П. Сугулова, Н. П. Sugulova, N. Линник, Т. Н. Лінник, Т. Н. Linnik, T. Соколова, Е. Г. Соколова, Е. Г. Sokolova, E. |
|
Subject |
затор
мел гипс амилази затір крейда гіпс амілази jam mel gypsum amylase |
|
Description |
Добавление в затор мела повышает рН воды, в то время как гипс повышает содержание ионов кальция за счет чего повышается активность амилаз.
Додавання в затір крейди підвищує рН води, в той час як гіпс підвищує вміст іонів кальцію за рахунок чого підвищується активність амілаз. Addition of congestion chalk povыshaet pH of water in a while kak povыshaet gypsum content of calcium ions at the expense cheho povыshaetsya amylase activity. |
|
Date |
2012-11-26T08:57:53Z
2012-11-26T08:57:53Z 1980 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошевая, В. Н. Влияние добавок гипса и мела на химический склад воды для затирания / В. Н. Кошевая, Н. О. Ємельянова, Н. П. Сугулова, Т. Н. Линник, Е. Г. Соколова // Пищевая промышленность. - 1980. - № 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3857 |
|
Language |
other
|
|