Гидролиз некрахмальных полисахаридов в процессе приготовления ржаных заторов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Гидролиз некрахмальных полисахаридов в процессе приготовления ржаных заторов
Гідроліз некрохмальних поліцукрів в процесі приготування житніх заторів Hydrolysis of non-starch polysaccharides in the cooking process of rye congestion |
|
Creator |
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М. Koshova, V. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. |
|
Subject |
полисахариды
поліцукри polysaccharides ферменты гидролиз затор ферменти гідроліз затір enzymes hydrolysis congestion |
|
Description |
Гидролиз некрахмальных полисахаридов в процессе приготовления заторов с при-менением ферментных препаратов протекает в 3-3,5 раза интенсивнее, чем под действием только ферментов солода.
Гідроліз не крохмальних поліцукрів в процесі приготування заторів з використанням ферментних препаратів протікає в 3-3,5 рази швидше чим під дією тільки ферментів солоду. Hydrolysis of non-starch polysaccharides in the preparation of jams using enzyme preparations occurs in 3-3.5 times more intense than the action only malt enzymes. |
|
Publisher |
Пищевая промышленность
|
|
Date |
2012-11-26T09:01:56Z
2012-11-26T09:01:56Z 1980 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошевая, В. Н. Гидролиз некрахмальных полисахаридов в процессе приготовления ржаных заторов [Текст] / В. Н. Кошевая, Н. А. Емельянова // Пищевая промышленность. - 1980. - №3. - С. 48-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3859 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№3;
|
|