Одержання пшеничного солоду для пивоваріння
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Одержання пшеничного солоду для пивоваріння
Получение пшеничного солода для пивоварения Getting wheat malt for breweries |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. Кривко, І. М. Кривко, И. М. Krivko, I. |
|
Subject |
Пшениця, солодорощення, редукуючи цукри, «сира мальтоза».
Пшеница, солодоращение, редуцирующие сахара, «сырая мальтоза». Wheat, malting, reducing sugars, «raw maltose». |
|
Description |
Для солодорощення та подальшого використання у пивоварінні рекомендується використовувати озиму пшеницю, яка характеризується високим вмістом екстрактивних речовин.
Для солодоращения и дальнейшего использования в пивоварении рекомендуется использовать озимую пшеницу, которая характеризуется высоким содержанием экстрактивных веществ. For malting and further use in brewing recommended winter wheat, which is characterized by a high content of extractives. |
|
Publisher |
Хранение и переработка зерна
|
|
Date |
2012-11-26T09:07:32Z
2012-11-26T09:07:32Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3860
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
№ 5;
|
|