Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду
Изменения химического состава при ферментации ячменного солода Changes in chemical composition during fermentation of barley malt |
|
Creator |
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. Чумакова, О. В. Чумакова, Е. В. Chumakova, O. Безсмертна, Л. О. Безсмертная, Л. А. Bezsmertna, L. |
|
Subject |
солод
солод malt солодорощення ферментація ферменти амінокислоти цукри колір кислотність солодоращение ферментация ферменты аминокислоты цвет кислотность malting fermentation enzymes amino acids sugars color acidity |
|
Description |
Встановлено, що в результаті ферментації солод збагачується низькомолекулярними біологічно активними речовинами, харчовими кислотами та кольоровими і ароматичними речовинами. Завдяки таким змінам ферментований солод є цінною добавкою при виготовленні дієтичних харчових продуктів.
Установлено, что в результате ферментации солод обогащается низкомолекулярными биологически активными веществами, пищевыми кислотами и цветными и ароматическими веществами. Благодаря таким изменениям ферментированный солод является ценным добавкой при изготовлении диетических пищевых продуктов. There was confirmed that malt gets enriched with low-molecular biologically active substances, food acids, colorful and aromatic supstances as a result of fermentation. Thanks to such changes, fermented malt is recognized a precious additive in production of dietetic foodstuff. |
|
Date |
2012-11-26T09:27:58Z
2012-11-26T09:27:58Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ємельянова, Н. О. Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2011. Т.2, №40. - С. 292-295.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3862 |
|
Language |
other
|
|