Запис Детальніше

Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду
Изменения химического состава при ферментации ячменного солода
Changes in chemical composition during fermentation of barley malt
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
Безсмертна, Л. О.
Безсмертная, Л. А.
Bezsmertna, L.
 
Subject солод
солод
malt
солодорощення
ферментація
ферменти
амінокислоти
цукри
колір
кислотність
солодоращение
ферментация
ферменты
аминокислоты
цвет
кислотность
malting
fermentation
enzymes
amino acids
sugars
color
acidity
 
Description Встановлено, що в результаті ферментації солод збагачується низькомолекулярними біологічно активними речовинами, харчовими кислотами та кольоровими і ароматичними речовинами. Завдяки таким змінам ферментований солод є цінною добавкою при виготовленні дієтичних харчових продуктів.
Установлено, что в результате ферментации солод обогащается низкомолекулярными биологически активными веществами, пищевыми кислотами и цветными и ароматическими веществами. Благодаря таким изменениям ферментированный солод является ценным добавкой при изготовлении диетических пищевых продуктов.
There was confirmed that malt gets enriched with low-molecular biologically active substances, food acids, colorful and aromatic supstances as a result of fermentation. Thanks to such changes, fermented malt is recognized a precious additive in production of dietetic foodstuff.
 
Date 2012-11-26T09:27:58Z
2012-11-26T09:27:58Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Ємельянова, Н. О. Зміни хімічного складу при ферментації ячмінного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2011. Т.2, №40. - С. 292-295.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3862
 
Language other