Запис Детальніше

Practical spectroscopy in agriculture and food science

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Posudin, Yuriy
Посудин, Юрий
Посудін, Юрій
 
Date 2012-11-27T09:22:36Z
2012-11-27T09:22:36Z
2006
 
Identifier Posudin Y. I. Practical spectroscopy in agriculture and food science / Yuriy I. Posudin. - Enfield, N.H.: Science Publishers, 2006. - 188 p.: ill.
http://www.ekmair.ukma.kiev.ua/handle/123456789/1819
 
Description This book introduces the students and specialists of agricultural and food science to the fundamentals of optical spectroscopy, main principles of modern spectroscopic instrumentation, advantages and practical applications of spectroscopic methods to investigation of agricultural objects such as milk and dairy products, eggs, honey, animal hair, and agronomic plants.
Ця книга знайомить студентів і фахівців сільського господарства та харчової промисловості з основами оптичної спектроскопії, сучасними спектроскопічними приладами, перевагами практичного застосування спектроскопічних методів для дослідження сільськогосподарських об'єктів, таких як молоко та молочні продукти, яйця, мед, рослини.
 
Language en
 
Subject spectroscopy
agricultural objects
спектроскопія
сільськогосподарські об'єкти
 
Title Practical spectroscopy in agriculture and food science
 
Type Book