Запис Детальніше

Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів: навчальний посібник

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Creator Посудін, Юрій
Посудин, Юрий
Posudin, Yuriy
 
Date 2012-11-27T10:46:40Z
2012-11-27T10:46:40Z
2005
 
Identifier Посудін Ю. І. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів: навчальний посібник / Ю.І. Посудін ; Кабінет Міністрів України ; Національний аграрний університет. - К. : Арістей, 2005. - 407 с. : іл.
http://www.ekmair.ukma.kiev.ua/handle/123456789/1824
 
Description Основна мета навчального посібника - ознайомити студентів сільськогосподарських та харчових спеціальностей із сучасними фізичними методами неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів, принципами дії приладів, що застосовуються у сільському господарстві та харчових технологіях. Конкретними завданнями навчального посібника є визначення основних понять неруйнівної технології та концепції неруинівного тестування; характеристика основних параметрів якості сільськогосподарських і харчових продуктів та факторів, що впливають на ці параметри; визна­чення безпеки продуктів, їх забруднення та фальсифікації, що провокують захворювання люди­ни; ознайомлення з принципом дії приладів та можливими застосуваннями сучасних методів для неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів; порівняльний аналіз переваг та недоліків інструментальних методів, що застосовуються у сільському госпо­дарстві і харчових технологіях, а саме: механічних, акустичних, оптичних та спектроскопічних, ядерного магнітного резонансу та побудови ядерно-магнітних, рентгенівських і комп'ютерних зо­бражень. Навчальний посібник містить приклади розв'язання практичних проблем та контрольні за­вдання з відповідями. Інформативний матеріал міститься в додатку. Для студентів сільськогосподарських, харчових, екологічних та медичних спеціальностей вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації.
 
Language ua
 
Title Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів: навчальний посібник
 
Type Book