Екологічний менеджмент у готельному господарстві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екологічний менеджмент у готельному господарстві
Экологический менеджмент в гостиничном хозяйстве Environmental management in the hotel industry |
|
Creator |
Павлюченко, О. С.
Павлюченко, Е. С. Pavliuchenko, O. Усатюк, О. М. Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. Швед, Т. П. Швед, Т. П. Shved, T. P. Чубенок, Н. В. Чубенок, Н. В. Chubenok, N. |
|
Subject |
екологічний менеджмент
екологічний готель готельне господарство єкологический менеджмент экологический отель гостиничное хозяйство environmental management eco-hotel hotel industry |
|
Description |
У статті розглянуто переваги впровадження системиекологічного менеджменту у готельному господарстві України. Визначено заходи, необхідні для реалізації основних цілей та завдань екологічного менеджменту, такі, як раціональне споживання електроенергії та води, обмеження використання миючих засобів та перероблення відходів. В статье рассмотрены преимущества внедрения системы экологического менеджмента в гостиничном хозяйстве Украины. Определены меры, необходимые для реализации основных целей и задач экологического менеджмента, такие, как рациональное потребление электроэнергии и воды, ограничение использования моющих средств и переработки отходов. The article describes the benefits of the environmental management system implementation in the hotel industry of Ukraine. The measures such as energy efficiency, water conservation, limit use of cleaning products and waste recycling that are necessary to achieve objectives and targets of environmental management has been determined.
|
|
Date |
2012-11-27T07:05:49Z
2012-11-27T07:05:49Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Павлюченко, О. С. Екологічний менеджмент у готельному господарстві / О. С. Павлюченко, Н. В. Чубенок, Т. П. Швед, О. М. Усатюк // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 22-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3864 |
|
Language |
uk_UK
|
|