Запис Детальніше

Екологічний менеджмент у готельному господарстві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічний менеджмент у готельному господарстві
Экологический менеджмент в гостиничном хозяйстве
Environmental management in the hotel industry
 
Creator Павлюченко, О. С.
Павлюченко, Е. С.
Pavliuchenko, O.
Усатюк, О. М.
Усатюк, Е. М.
Usatiuk, O.
Швед, Т. П.
Швед, Т. П.
Shved, T. P.
Чубенок, Н. В.
Чубенок, Н. В.
Chubenok, N.
 
Subject екологічний менеджмент
екологічний готель
готельне господарство
єкологический менеджмент
экологический отель
гостиничное хозяйство
environmental management
eco-hotel
hotel industry
 
Description У статті розглянуто переваги впровадження системиекологічного менеджменту у готельному господарстві України. Визначено заходи, необхідні для реалізації основних цілей та завдань екологічного менеджменту, такі, як раціональне споживання електроенергії та води, обмеження використання миючих засобів та перероблення відходів. В статье рассмотрены преимущества внедрения системы экологического менеджмента в гостиничном хозяйстве Украины. Определены меры, необходимые для реализации основных целей и задач экологического менеджмента, такие, как рациональное потребление электроэнергии и воды, ограничение использования моющих средств и переработки отходов. The article describes the benefits of the environmental management system implementation in the hotel industry of Ukraine. The measures such as energy efficiency, water conservation, limit use of cleaning products and waste recycling that are necessary to achieve objectives and targets of environmental management has been determined.
 
Date 2012-11-27T07:05:49Z
2012-11-27T07:05:49Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Павлюченко, О. С. Екологічний менеджмент у готельному господарстві / О. С. Павлюченко, Н. В. Чубенок, Т. П. Швед, О. М. Усатюк // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 22-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3864
 
Language uk_UK