Запис Детальніше

Вязкость некрахмальных полисахаридов ржаного солода

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вязкость некрахмальных полисахаридов ржаного солода
В'язкість некрохмальних поліцукрів житнього солоду
Viscosity of non-starch polysaccharides of rye malt
 
Creator Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О.
Yemelyanova, N.
Яковкина, Е. А.
Яковкіна, Е. О.
Yakovkina, E.
 
Subject Гидролиз, вязкость, вискозиметр, ферментация.
Гідроліз, в’язкість, віскозиметр, ферментація.
Hydrolysis, viscosity, viscometer, fermentation.
 
Description Максимальную характеристическую вязкость имеют растворы гумми-веществ несоложеной ржи. При замачивании ржи она значительно снижается, при солодоращении несколько увеличивается, а при томлении уменьшается.
Максимальну характеристичну в'язкість мають розчини гумі-речовин несолодженого жита. При замочуванні вона значно зменшується, при солодорощенні дещо збільшується, а при ферментації зменшується.
Maximum intrinsic viscosity solutions have gum substances unmalted rye. While soaking rye it is much slower, malting some increases and decreases in anguish.
 
Publisher Известия вузов. Пищевая технология
 
Date 2012-11-27T08:49:54Z
2012-11-27T08:49:54Z
1980
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3870
 
Relation №5;