Вязкость некрахмальных полисахаридов ржаного солода
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вязкость некрахмальных полисахаридов ржаного солода
В'язкість некрохмальних поліцукрів житнього солоду Viscosity of non-starch polysaccharides of rye malt |
|
Creator |
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М. Koshova, V. Емельянова, Н. А. Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. Яковкина, Е. А. Яковкіна, Е. О. Yakovkina, E. |
|
Subject |
Гидролиз, вязкость, вискозиметр, ферментация.
Гідроліз, в’язкість, віскозиметр, ферментація. Hydrolysis, viscosity, viscometer, fermentation. |
|
Description |
Максимальную характеристическую вязкость имеют растворы гумми-веществ несоложеной ржи. При замачивании ржи она значительно снижается, при солодоращении несколько увеличивается, а при томлении уменьшается.
Максимальну характеристичну в'язкість мають розчини гумі-речовин несолодженого жита. При замочуванні вона значно зменшується, при солодорощенні дещо збільшується, а при ферментації зменшується. Maximum intrinsic viscosity solutions have gum substances unmalted rye. While soaking rye it is much slower, malting some increases and decreases in anguish. |
|
Publisher |
Известия вузов. Пищевая технология
|
|
Date |
2012-11-27T08:49:54Z
2012-11-27T08:49:54Z 1980 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3870
|
|
Relation |
№5;
|
|