Резерв сумнівних боргів, його створення та використання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Резерв сумнівних боргів, його створення та використання
Резерв сумнівних боргів, його створення та використання Reserve of doubtful debts,his creation and use |
|
Creator |
Бережна, А. А.
Осадча, Г. Г. Бережная, А. А. Осадча, А. Г. Berezhna, A. Osadcha, G. |
|
Subject |
резерв сумнівних боргів
резерв сомнительных долгов provision for doubtful debts дебіторська заборгованість класифікація дебіторської заборгованості метод абсолютної суми сумнівної заборгованості метод із застосуванням коефіцієнта сумнівності коефіцієнт сумнівності облік резерву сумнівних боргів дебиторская задолженность классификация дебиторской задолженности Метод абсолютной суммы сомнительных долгов метод с применением коэффициента сомнительности учет резерва сомнительных долгов receivables classification of receivables the method of absolute amount of doubtful debts the method using the uncertainty factor uncertainty factor accounting provisions for doubtful debts |
|
Description |
В статті проаналізовано основні методи визначення суми резерву сумнівних боргів, які наведені в Положенні (стандарті) бухгалтерського обліку № 10 «Дебіторська заборгованість». Розглянуто відображення операцій з резервом сумнівних боргів в обліку.
В статье проведен анализ основных методов расчета сумы резерва сомнительных долгов, которые наведены в Положении (стандарте) бухгалтерского учета №10 «Дебиторская задолженность». Рассмотрено отображение операций с резервом сомнительных долгов в учете. The main methods for determining the allowance of doubtful debts, which are listed in the Regulation (Standard) of accounting № 10 «Receivables», are analyzed in the article. Display Operations Provision for doubtful debts in the account are considered. |
|
Date |
2012-11-27T09:02:03Z
2012-11-27T09:02:03Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бережна, А. А. Резерв сумнівних боргів, його створення та використання / А. А. Бережна, Г. Г. Осадча // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 109-114.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3872 |
|
Language |
other
|
|