Запис Детальніше

Формування здоров’я й особистості студента засобами туризму: монографія.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування здоров’я й особистості студента засобами туризму: монографія.
 
Creator Клочко, В.М.
Бондаренко, Т.В.
Любієв, А.Г.
Борейко, Н.Ю.
 
Subject Монографии
П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
 
Description У монографії представлені сучасні погляди педагогів і науковців, а також результати власних досліджень авторів з актуальних питань формування здоров'я й особистості студентів з використанням потенціалу фізичної культури, спорту і туризму. Матеріал систематизований і представлений так, аби сприяв цілісному мисленню майбутніх фахівців. Наведені практичні рекомендації щодо активного відпочинку з метою формування, зміцнення, збереження і відновлення професійного здоров'я.
Монографія призначена для викладачів, студентів-бакалаврів і магістрів, аспірантів і науковців вищих навчальних закладів інженерно-технічного профілю, а також для осіб, що самостійно займаються фізичною культурою, спортом і туризмом. Матеріал має теоретичне, методичне і практичне спрямування. Він допоможе системно підготуватися не тільки до навчальних занять, а й до мандрівок, використати їх з найбільшою користю, уникнувши негативних наслідків для здоров'я. Багато корисних відомостей знайдуть фахівці галузі туризму, а також ті, хто не має спеціальної спортивно-туристичної підготовки, але цікавиться питаннями організації відпочинку й надання клієнтам туристичних послуг із здоров’я-зберігаючим ефектом.
 
Publisher Харківська національна академія міського господарства
 
Date 2012
 
Type Монография
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/27133/1/%D0%91%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%9A%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F%2B%2B%2B%2B%2B.pdf
Клочко, В.М. и Бондаренко, Т.В. и Любієв, А.Г. и Борейко, Н.Ю. (2012) Формування здоров’я й особистості студента засобами туризму: монографія. Другой. Харківська національна академія міського господарства.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/27133/