Запис Детальніше

ПРОЦЕС ІНТЕГРОВАНОГО КЕРУВАННЯ РИЗИКОМ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИСОКОГО РІВНЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОВІТРЯНОГО РУХУ

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПРОЦЕС ІНТЕГРОВАНОГО КЕРУВАННЯ РИЗИКОМ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИСОКОГО РІВНЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОВІТРЯНОГО РУХУ
INTEGRATED RISK MANAGEMENT PROCESS TO MEET HIGH LEVEL OF ATM PROVISION
ПРОЦЕСС ИНТЕГРИРОВАННОГО УПРАВЛЕНИЯ РИСКОМ ДЛЯ ОБЕСПЕЧЕНИЯ ВЫСОКОГО УРОВНЯ ОРГАНИЗАЦИИ ВОЗДУШНОГО ДВИЖЕНИЯ
 
Creator Lazorenko, Vitaliy; Національний авіаційний університет
Sukhorebra, Katerina; Національний авіаційний університет
 
Subject інтегроване керування ризиком; керування ризиком
629.7.07
Integrated Risk Management; Risk Management
629.7.07

629.7.07
 
Description  Розглянуто перспективи розвитку організації повітряного руху України, визначення ризику як загальноприйнятого, так і з погляду Міжнародної організації цивільної авіації в авіаційному аспекті. Показано класичну структуру керування ризиком та етапи керування ризиком. Детально подано вірогідність ризику, тяжкість ризику, стійкість до ризику та їх класифікація. Проаналізовано стратегії контролю та зменшення ризику. Наведено загальну та детальну структури інтегрованого керування ризиком. Детальну структуру інтегрованого керування ризиком відображено з прив’язкою до загальної структури. Виконано розрахунки, пов’язані з ризиком. Запропоновано інтегроване керування ризиком, методи та засоби, які дозволяють поліпшити процес керування ризиком для забезпечення високого рівня організації повітряного руху.
 The definition of risk has been introduced. The structure of Risk Management has been described in details. Strategies of risk control and mitigation have been analyzed. Integrated Risk Management has been described. Risk Management calculation as well as tools and methods have been proposed.
 Рассмотрены перспективы развития организации воздушного движения Украины, определение риска как общепринятого, так и с точки зрения Международной организации гражданской авиации в авиационном аспекте. Показаны классическая структура управления риском и этапы управления риском. Детально представлены вероятность риска, тяжесть риска, устойчивость к риску и их классификация. Проанализированы стратегии контроля и уменьшения риска. Приведена общая и детальная структура интегрированного управления риском. Детальная структура интегрированного управления риском отображена с привязкой к общей структуре. Выполнены расчеты, связанные с риском. Предложены интегрированное управление риском, методы и средства, позволяющие улучшить процесс управления риском для обеспечения высокого уровня организации воздушного движения.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2012-09-20
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/2157
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 51, № 2 (2012); 51-54
Вестник Национального авиационного университета; Том 51, № 2 (2012); 51-54
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 51, № 2 (2012); 51-54
 
Language en
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).