Запис Детальніше

Теплопоглинання тістовою заготовкою в процесі випічки в конвективних хлібопекарських печах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теплопоглинання тістовою заготовкою в процесі випічки в конвективних хлібопекарських печах
Теплопоглощение тестовой заготовкой в процессе выпечки в конвективных хлебопекарных печах
Heat absorption of dough during baking in convection baking ovens
 
Creator Ковальов, О. В.
Ковалев, А. В.
Kovalyov, O.
Доломакін, Ю. Ю.
Доломакин, Ю. Ю.
Dolomakin, Y.
Федорів, В. М.
Федоров, В. М.
Fedorov, V. M.
Глуздань, А. О.
Глуздань, А. А.
Gluzdan, A.
 
Subject випічка
выпечка
baking
піч
теплопоглинання
інтенсивність теплового потоку
oven
heat absorption
the intensity of the heat flux
 
Description Розглянуто проблему випічки хлібобулочних виробів в конвективних печах. Проведено експерименти з випіканням хлібобулочних виробів в печі. Оброблені експериментальні дані, що показали нерівномірність теплопоглинання верхньою поверхнею тестової заготівлею. Запропоновано формули для розрахунку величини теплового потоку при розрахунках печей з рециркуляцією середовища в пекарної камері.
Рассмотрена проблема выпечки хлебобулочных изделий в конвективных печах. Проведены эксперименты с выпеканием хлебобулочных изделий в печи. Обработаны экспериментальные данные, показавшие неравномерность теплопоглощения верхней поверхностью тестовой заготовкой. Предложены формулы для расчета величины теплового потока при расчетах печей с рециркуляцией среды в пекарной камере.
The problem of baking bread in convection ovens. Experiments with baking bread in the oven. Treated with the experimental data showing uneven heat absorption of the upper surface of the test piece. The formulas for the calculation of the heat flux in the calculation of the recycling furnace environment in the baking chamber.
 
Date 2012-11-29T08:34:40Z
2012-11-29T08:34:40Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Теплопоглинання тістовою заготовкою в процесі випічки в конвективних хлібопекарських печах / Ю. Ю. Доломакин, А. В. Ковалёв, А. А. Глуздань, В. М. Федоров // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 84-87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3911
 
Language other