Запис Детальніше

Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок
Зависимость некоторых функциональных свойств фаршей от качественных характеристик фосфатсодержащих добавок
Dependence some functional characteristics of raw from qualitative of phosphatic mixtures
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject технологія
технология
technology
сировина
суміш фосфатна
м’ясні фарші
модельні варені ковбаси
якість
сырьё
смесь фосфатная
мясные фарши
модельные варёные колбасы
качество
phosphatic mixture
meat raw
cooked sausages
quality
 
Description Викладено основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів при виготовленні модельних зразків ковбас з використанням фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладені в основу створення вітчизняної фосфатної суміші.
Выложено основные функционально-технологические свойства мясных фаршей модельных образцов колбас с использованием фосфатных смесей, которые импортируют в Украину. Методом рентгенофазного анализа определено химический состав этих фосфатных препаратов. Результаты работы использованы для изготовления отечественной фосфатной смеси.
There are produced series of expertises of phosphatic drugs, which were imported in Ukraine, analysis of literary sources, in which one immediately was carried on about operating at a meat system of phosphatic salts and with allowance for physiological and sanitarian aspects of usage of phosphates by production meat products is designed 12 experimental of phosphatic mixtures.
 
Date 2012-06-15T12:44:01Z
2012-06-15T12:44:01Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Страшинський, І. М. Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові праці НУХТ. – 2007. – № 20. – С. 51–58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1599
 
Language other