Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок
Зависимость некоторых функциональных свойств фаршей от качественных характеристик фосфатсодержащих добавок Dependence some functional characteristics of raw from qualitative of phosphatic mixtures |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. |
|
Subject |
технологія
технология technology сировина суміш фосфатна м’ясні фарші модельні варені ковбаси якість сырьё смесь фосфатная мясные фарши модельные варёные колбасы качество phosphatic mixture meat raw cooked sausages quality |
|
Description |
Викладено основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів при виготовленні модельних зразків ковбас з використанням фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладені в основу створення вітчизняної фосфатної суміші.
Выложено основные функционально-технологические свойства мясных фаршей модельных образцов колбас с использованием фосфатных смесей, которые импортируют в Украину. Методом рентгенофазного анализа определено химический состав этих фосфатных препаратов. Результаты работы использованы для изготовления отечественной фосфатной смеси. There are produced series of expertises of phosphatic drugs, which were imported in Ukraine, analysis of literary sources, in which one immediately was carried on about operating at a meat system of phosphatic salts and with allowance for physiological and sanitarian aspects of usage of phosphates by production meat products is designed 12 experimental of phosphatic mixtures. |
|
Date |
2012-06-15T12:44:01Z
2012-06-15T12:44:01Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Страшинський, І. М. Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатвмісних добавок / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові праці НУХТ. – 2007. – № 20. – С. 51–58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1599 |
|
Language |
other
|
|